Salomonstraat 16
072 564 3980

3x meer gebruiksgemak voor bezoekers van uw Magento webshop

De Magento webshop is de ideale keuze voor een professionele webwinkel. Voor degelijke koppelingen met andere bedrijfssystemen en om bezoekers een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. Tenminste, als u voldoende aandacht besteedt aan het optimaliseren van de webwinkel.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van Magento, kunnen de webshop voor u bouwen en u op weg helpen met conversie optimalisatie. Bovendien kunnen we al tijdens de bouw met u meedenken over de gebruiksvriendelijkheid, bijvoorbeeld om producten voldoende in de picture te zetten.

Producten in de picture zetten

Content is king, in meer dan alleen de geschreven vorm. Het is bijvoorbeeld belangrijk om producten zoveel mogelijk aandacht te geven, om te beginnen meteen op de homepage. Dat kan in Magento bijvoorbeeld door gebruik te maken van Teaserbox. Het is een gratis extensie, die we kunnen verwerken in de rest van het ontwerp.

Dat maakt het mogelijk om producten toe te voegen aan de homepage, bijvoorbeeld in een slider. En liever een speciale actie of een branding-image toevoegen? Geen probleem, ook dat is mogelijk in de Magento webshop die we voor u kunnen bouwen.

Inzoomen op productfoto’s

En klikt de bezoeker eenmaal door naar de producten die u wilt verkopen? Dan is het belangrijk dat ze daar het idee krijgen de producten aan te kunnen raken. Net als in een fysieke winkel, zodat ze er een band mee krijgen en besluiten de aankoop te doen.

Maak daarvoor bijvoorbeeld gebruik van Easy Lightbox 2.0. We zorgen er in de webshop op die manier voor dat het mogelijk wordt om in te zoomen. Bovendien is de extensie ook weer gewoon gratis, waardoor het niet nodig is om daar extra kosten voor te maken. Dubbelklikken en schuiven maakt het gemakkelijk om alle details goed te bekijken, zodat klanten het idee hebben dat ze het product zelfs kunnen vasthouden.

Snellere laadtijd van de hele webshop

En wilt u de gebruikservaring in algemene zin verbeteren? Dan is een snelle laadtijd van groot belang. Het is bovendien iets dat helpt de vindbaarheid in Google te verbeteren, omdat de zoekmachine hier kritisch naar kijkt. We kunnen de laadtijd verkorten met de Full Page Cache-plugin van Lesti (Lesti_Fpc). Op die manier verbetert de online ervaring, zodat klanten tevredener zijn en Google u daar ook voor waardeert.

Wilt u een Magento webshop laten maken? Neem contact met ons op. We werken vanuit Alkmaar voor heel Noord-Holland en klanten in de rest van Nederland. We laten u graag voorbeelden zien van andere webshops die we bouwden, zodat u daar zelf de gebruikservaring kunt uitproberen en een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.