Salomonstraat 16
072 564 3980

Maatwerk website laten maken: 3 gouden richtingen voor succes

Een maatwerk website laten bouwen en daarvoor op zoek naar de belangrijke kaders en richtingen voor succes? Een goede website ziet er mooi uit, maar werkt ook vooral erg prettig. Op een manier die bezoekers waarderen. Zij zijn de gebruikers van de website, dus het zou erom moeten gaan hoe zij daar mee om kunnen gaan.

We zetten een paar gouden richtingen op een rij, om de website op een succesvolle manier te laten maken. Gebaseerd op onze ervaringen, net als de manier waarop onze klanten succes boeken met hun websites.

Alle ruimte voor goede content

Een goede website biedt in ieder geval voldoende ruimte voor goede content. Op de homepage om kort en bondig aan te geven wie u bent en wat u doet. Op dienstenpagina’s die goed beschrijven wat u kunt betekenen en in blogartikelen met een informatief karakter.

Of via landingspagina’s, die er heel gericht voor zorgen dat de vindbaarheid op belangrijke [zoektermen] verbetert. Het is verstandig om een maatwerk website te laten maken en goed na te denken over de content die u nodig heeft. Samen met een SEO tekstschrijver of door onze specialisten te vragen naar hun ervaringen daarmee. De content kan op die manier de vindbaarheid verbeteren, online overtuigen en aanzetten tot conversie door contact op te nemen (of te kopen in een webshop).

Neem de bezoeker aan de hand (en houd die vast)

Naast de content is het belangrijk om de bezoeker op een maatwerk website aan de hand te nemen. En die goed vast te houden. Bijvoorbeeld door de bezoeker duidelijk aan te geven waar hij of zij zich bevindt. Via een duidelijke menustructuur en met de breadcrumps bovenin beeld.

Die maken het gemakkelijker om (terug) te navigeren en zorgen er bovendien voor dat de bezoeker zich niet ‘verdwaald’ kan voelen. Een belangrijke mate van rust ontstaat, waardoor de bezoeker gemakkelijker converteert.

Verlaag de drempel om contact op te nemen

En om die conversie aan te jagen is het verstandig om de drempel om contact op te nemen te verlagen. Bijvoorbeeld door op alle niveaus aan de gebruiksvriendelijkheid te werken. Het moet een logische flow zijn, die zo gemakkelijk mogelijk verloopt. Met zo min mogelijk drempels om contact op te nemen, zodat de website goed kan gaan converteren.

Maatwerk website laten maken: ervaren specialisten

Enthousiast over het laten maken van een maatwerk website of daarover nog specifieke vragen? We bouwen vanuit Alkmaar aan websites voor heel Noord-Holland en klanten in de rest van Nederland. Altijd op basis van uw specifieke wensen, gecombineerd met de uitgebreide ervaring en expertise die we hebben opgebouwd. Meer weten? Neem contact met ons op, we horen graag van u.