Salomonstraat 16
072 564 3980

Mobile First website laten maken: WordPress is een uitstekende keuze

Vindbaarheid is voor steeds meer website een belangrijke factor. Zonder goede vindbaarheid op de belangrijke zoektermen in zoekmachines zoals Google is het lastig om veel nieuwe bezoekers te trekken.

Die vindbaarheid vraagt om een goede SEO tekstschrijver voor de content, een rijk extern linkprofiel en bovendien optimale websitetechniek. En een belangrijk onderdeel daarvan? Maak de website Mobile First. Hét buzzwoord van 2017, dat in 2018 daadwerkelijk belangrijk is geworden.

Mobile First: responsive

Google wil gebruikers de best mogelijke online ervaring bieden. Dat vraagt bijvoorbeeld om een zo kort mogelijke laadtijd. Zowel op de desktop als op mobiele apparaten. Mobile First is een bundeling van ingrepen en maatregelen, die ervoor moet zorgen dat de laadtijd op alle apparaten minimaal is.

Concreet is het belangrijk om de website minimaal ‘responsive’ te laten bouwen. WordPress is daarvoor uitstekend geschikt. Veel thema’s zijn standaard responsive, waardoor ze op mobiel en op een desktop snel en goed laden. Wij bouwen bovendien websites op maat, waarin we hier natuurlijk rekening mee houden.

WordPress: een gebruiksvriendelijk CMS

Bovendien is WordPress een uitermate gebruiksvriendelijk CMS, terwijl er wel degelijk professionele toepassingen mogelijk zijn (hierover zometeen meer). Die gebruiksvriendelijkheid maakt het eenvoudig om de website zelf te beheren. Volledig of tot op zekere hoogte, waardoor u niet overal betaald een specialist voor hoeft in te schakelen.

WordPress is op die manier heel gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd Mobile First. Volledig in lijn met hoe Google dat graag ziet, als belangrijke technische basis om de vindbaarheid op de belangrijke zoektermen op orde te krijgen.

Professionele koppelingen mogelijk

Aan de ene kant is het systeem gebruiksvriendelijk, terwijl u aan de andere kant toch professionele mogelijkheden heeft. Het is mogelijk om met WooCommerce een webshop te integreren, maar ook los daarvan kunt u iDeal-betalingen accepteren. Prettig als u betaalde eBooks wilt verkopen of een ander verkoopmodel voor ogen heeft.

Bovendien kunnen we professionele koppelingen realiseren met diverse systemen. Dat betekent dat u de website onderdeel kunt maken van uw bestaande bedrijf en IT-infrastructuur. Daarnaast kunnen we u goed van dienst zijn met een aantal andere systemen, die we uiteraard voor u kunnen vergelijken met WordPress.

Mobile First WordPress website laten maken

Een Mobile First WordPress website laten maken door ervaren specialisten? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag of kunnen u aangeven hoe we dat voor andere klanten deden. Vanuit de omgeving van Alkmaar, voor heel Nederland. Neem contact met ons op bij vragen, dan vertellen we u er graag meer over.