Salomonstraat 16
072 564 3980

Specialist in software ontwikkeling kiezen: 3 tips voor betere keuzes

Een specialist gezocht op het gebied van software ontwikkeling? Met behulp van 3 tips maakt u het uzelf een stuk eenvoudiger om de juiste beslissing te nemen.

Goede software heeft ontzettend veel te bieden voor organisaties, soms vanuit hoeken waaruit u het niet zou verwachten. Met name op die momenten helpt het processen te verbeteren en belangrijke waarde toe te voegen. Maar, hoe zorgt u ervoor dat u de juiste specialist inschakelt om daar voor u mee aan de slag te gaan? Daar vertellen we u graag meer over.

Specialist in software ontwikkeling kiezen: 3 tips

  • Gebruik de volgende tips om een betere keuze te maken als u een specialist zoekt op het gebied van software ontwikkeling:
    Toekomstbestendige techniek
    Out-of-the-box-oplossingen
    Beschikbaarheid van de ontwikkelaar

Toekomstbestendige techniek

Het is belangrijk dat de software ontwikkeling plaatsvindt op basis van toekomstbestendige techniek. Er is geen techniek die door de jaren heen niet zal veranderen, maar het is wel mogelijk om alvast rekening te houden met die verbeteringen die er gaan plaatsvinden. Door nu alvast rekening te houden met toekomstige ontwikkelingen gaat de techniek waarschijnlijk langer mee. Dat voorkomt dat het na verloop van tijd belangrijk is om grote aanpassingen te doen of de software helemaal opnieuw te laten ontwikkelen.

Out-of-the-box-oplossingen

Software-ontwikkelaars zijn sterk in verschillende oplossingen, maar vaak via de bekende richtlijnen en ‘binnen de lijntjes’. Out-of-the-box is niet hun sterkste kant, omdat dit vraagt om een beter begrip van waar u echt naar zoekt en hoe de software waarde kan toevoegen.

Kan een ontwikkelaar vertellen over out-of-the-box ontwikkelingen, voor klanten die daar onder de streep beter mee af waren? Dat is een goed teken, omdat de ontwikkelaar dan echt meedenkt over wat er waarde toevoegt.

Beschikbaarheid van de ontwikkelaar

Ten derde is het belangrijk om rekening te houden met de beschikbaarheid van een ontwikkelaar. Loopt de software ontwikkeling door op het moment dat er iemand ziek wordt en is het mogelijk om daar op de korte termijn mee aan de slag te gaan? Het is natuurlijk geen goed teken als een ontwikkelaar meteen volledig beschikbaar is, maar het is wel belangrijk om daar duidelijke afspraken over te kunnen maken. Vraag naar wat er gebeurt als er iemand ziek wordt of op vakantie gaat en hoe lang het traject waarschijnlijk zal gaan duren.

Specialist in ontwikkeling van software

Op zoek naar een specialist die er graag voor u mee aan de slag gaat? Op het gebied van software ontwikkeling werken we met toekomstbestendige techniek. We werken regelmatig aan out-of-the-box oplossingen en staan bekend om onze goede beschikbaarheid, omdat we werken vanuit een team.

Meer weten over de mogelijkheden of specifieke vragen voor onze specialisten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.