Salomonstraat 16
072 564 3980

Webshop op maat: 3 belangrijke voordelen voor meer omzet

Een webshop op maat laten maken? De ideale start om online te ondernemen of een uitstekende keuze om de webwinkel naar een hoger niveau te tillen. Een grote stap naar meer omzet, dankzij de maatwerk-mogelijkheden ten opzichte van de opties die de standaardpakketten te bieden hebben.

Voordelen van een webshop op maat

Benieuwd naar de voordelen van een webshop op maat, bijvoorbeeld om online meer omzet te draaien? We zetten er 3 voor u op een rij:

  • 100% zoekmachinevriendelijk: hoger in Google
  • Integratie van check-out, betaling en verzenden
  • Cross-selling en up-selling

100% zoekmachinevriendelijk: hoger in Google

Laat u een webshop op maat maken? Dat kan 100% zoekmachinevriendelijk. We houden alvast rekening met ideale locaties voor SEO-teksten, voorkomen onnodige code in de HTML en creëren slimme mogelijkheden om later op te kunnen linkbuilden.

Google en Bing houden van webshops die snel laden, waardevolle content te bieden hebben en beschikken over een sterk (extern) linkprofiel. We spelen tijdens de bouw alvast in op die drie factoren, meer dan mogelijk is met een standaardpakket voor een webwinkel.

Integratie van check-out, betaling en verzenden

Wordt de webshop goed gevonden en waarderen bezoekers het assortiment? Het is belangrijk om ze het afrekenen zo makkelijk mogelijk te maken, zodat dit weinig moeite kost. Wij integreren de check-out, de betaling en zelfs het verzenden. Dankzij één overzicht met de mogelijkheden en benodigde informatie haken er minder klanten af. Dat betekent meer omzet, dankzij een webshop op maat.

Cross-selling en up-selling

Een maatwerk webshop biedt uitstekende mogelijkheden om klanten slimme aanbevelingen te doen. Geef ze aan welke andere producten er populair zijn, dus daarmee ze een goede keuze kunnen maken.

Dankzij cross-selling en up-selling wordt het een stuk makkelijker om grotere orders te verzamelen. Wijs klanten op andere producten die ze aan zullen spreken, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je een hogere omzet draait en je bijvoorbeeld de verzendkosten terug kunt verdienen.

Webshop op maat laten maken

Enthousiast over een webshop op maat? We hebben ervaring met zowel WooCommerce als Magento (2). Dat betekent dat we u op basis van de verschillende technieken en platformen goed van dienst kunnen zijn. En wilt u gebruik maken van belangrijke koppelingen met bestaande systemen? Op die manier onderscheiden we ons van andere bouwers van webshops en online applicaties. Wij koppelen de systemen, zodat u professioneel aan de slag kunt met de succesvolle webwinkel.

Meer weten over de mogelijkheden of een kop koffie komen drinken bij ons in Alkmaar? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.