Salomonstraat 16
072 564 3980

Website laten maken: in 3 stappen helemaal anno 2017

Een website anno 2017 draagt bij aan uw online autoriteit, maakt het eenvoudig om bestellingen te plaatsen en biedt de kans om een groep enthousiaste volgers op te bouwen. Daarvoor zijn handige functionaliteiten nodig, die we uitstekend voor u kunnen inbouwen. Benieuwd wat daarvoor nodig is? We zetten 3 van de functionaliteiten op een rij om anno 2017 een succesvolle website te bouwen.

Blogmodule in de website

Een website kan anno 2017 niet meer zonder een blogmodule. We bespreken deze mogelijkheid met alle klanten, omdat het de ideale kans biedt om online autoriteit op te bouwen. Vanuit blogartikelen heeft u de kans om aan te geven wat u weet, hoe u werkt of hoe het bedrijf er achter de schermen uitziet.

Dat maakt u een online autoriteit, wekt vertrouwen bij de bezoeker en maakt het bedrijf een stuk persoonlijker. Drie belangrijke voordelen, waarvoor de blogmodule op een website noodzakelijk is. Bovendien dragen goed geschreven blogs door een SEO tekstschrijver bij aan de online vindbaarheid.

Tip: uiteraard zorgen we voor een module die u zelf kunt gebruiken. Na een eenmalige uitleg kunt u zelf artikelen schrijven en publiceren, zodat u onze hulp daar niet meer bij nodig heeft.

Bestelmodule met iDeal-koppeling

Ten tweede integreren we vandaag de dag vaak een iDeal-koppeling. We zorgen er daarmee voor dat het eenvoudig is om online bestellingen te plaatsen. Dat geldt uiteraard voor webshops, maar ook op websites wordt het steeds belangrijker. U kunt op die manier een eBook verkopen of andere diensten aanbieden, die klanten meteen vanuit iDeal kunnen afrekenen.

Koppeling met Mailchimp

En creƫert u bereik met uw website, door middel van meer bezoekers? Dan is het een goed idee om die aan u te binden. U kunt dat bijvoorbeeld doen door ze zich te laten inschrijven voor een e-mailnieuwsbrief. Die kunt u maken met het gratis programma Mailchimp (betaalde versies beschikbaar). Wij zorgen voor de koppeling met deze software, zodat u daar vanuit de website goed gebruik van kunt maken. Dit maakt het eenvoudig om uw bezoekers te blijven bereiken, zodat u daar een trouwe groep met klanten uit op kunt bouwen.

Website laten maken

Enthousiast over de mogelijkheden om anno 2017 een website te laten maken? Wij zorgen er daarmee voor dat u de handige functionaliteiten gebruikt om in het moderne tijdperk succesvol te zijn. U maakt de kans op succes daarmee een stuk groter.

Vragen over het laten maken van een website, hoe we dat aanpakken of wat we concreet voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.