Aanpak

Met onze aanpak weet je zeker dat het project in goede lijnen loopt. Met onze jarenlange ervaring weten wij hoe we jouw project moeten aanpakken.

ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij als software ontwikkelaar hebben alle kennis en ervaring om met onze efficiënte aanpak van jouw wens een innovatieve software oplossing te maken.

Contact opnemen
 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

social media

Gisib applicatie

Gisib is een krachtige .NET applicatie waarmee de gehele buitenruimte kan worden beheert.
De gebruiker kan zelf objecten definiëren, beheren, uitgebreide rapportages maken en heeft verschillende dashboard mogelijkheden. Daarnaast hebben we diverse modules ontwikkeld voor planningen en inspecties.

social media

ERC Event app

De ERC event app is een initiatief van Siemens, Shell  en TNO. De app maakt het mogelijk om interactieve events te organiseren. De bezoeker heeft naast alle informatie over het event en de sprekers, ook de mogelijkheid om vragen te stellen en te reageren via de app. Hiermee kant de spreker vragen tonen vanuit het publiek of een live poll laten zien met antwoorden van het publiek.

social media

Buitenkanskaart

De buitenkanskaart is een online survey tool die wij hebben ontwikkeld. Met deze responsive applicatie kunnen eenvoudig zeer dynamische survey's gemaakt worden. Hierin kunnen visueel vragen op de juiste plek worden gesleept en kan de gebruiker vragen op de kaart beantwoorden.

Wanneer de survey gesloten is, kunnen alle antwoorden visueel worden geanalyseerd en geëxporteerd om een rapportage naar de klant te kunnen sturen.

social media

Bisschop + Partners

We hebben voor Bisschop + Partners een app en webapplicatie ontwikkelt waarmee zij eenvoudig inspecties kunnen uitvoeren op locatie. Omdat op deze locaties de internetverbinding vaak niet toereikend is hebben wij er voor gezorgd dat de app ook offline te gebruiken is. Deze inspectie data wordt direct verwerkt in een rapportage voor de klant, zodat zij hier achteraf geen handmatige acties op hoeven uit te voeren. Met behulp van de app en webapplicatie wordt nu ontzettend veel tijd & geld bespaard!

Afbeelding medewerker

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.


Software laten ontwikkelen? App laten bouwen? Webapplicatie laten maken? Maatwerk koppeling nodig?