Maintenance management georganiseerd met jouw onderhoudssoftware

Onderhoudssoftware, ook wel maintenance software genoemd, bestaat uit een systeem gericht op het effectief inrichten van het onderhoudsbeheer in verschillende branches. Met deze tool wordt het proces waarmee apperatuurgeschiedenis en onderhoudsdossiers beheerd worden geautomatiseerd. Zo helpt de software met het verzenden van berichten, maar ook met herinneringen aan onderhoud. Papieren agenda’s of lange excels zijn verleden tijd met op maat gemaakte onderhoudssoftware.

Logo TNO
Logo Saxion

Software ervaring

Al ruim 20 jaar ervaring in software ontwikkeling.

Daag ons uit

Onderhoudssoftware

Meerdere betrouwbare en effectieve onderhoudssoftware apps gebouwd.

Daag ons uit

Volledig maatwerk

100% op maat gemaakte software oplossingen voor jouw probleem.

Daag ons uit

Branche kennis

Specifieke kennis van de inspectie- en onderhoudsbranche voor organisaties door het hele land.

Daag ons uit

Korte lijntjes

Bij ons heb je altijd direct contact met de ontwikkelaar. Wel zo fijn om de lijntjes kort te houden, dat werkt het prettigst.

Daag ons uit

Up-to-date software

Wij zorgen dat onze software altijd up to date is, samen voorkomen we de legacy van morgen.

Daag ons uit
INTERCLIENT

Wij zorgen voor
100% tevreden klanten

 

Volledig maatwerk

Onze onderhoudssoftware applicaties worden volledig op maat ontwikkeld. Met onze uitgebreide kennis van inspectie- en onderhoudssoftware realiseren wij een maatwerk applicatie die aan jouw wensen en eisen voldoet en zo jouw business verder laat groeien.

20 jaar ervaring

Al sinds 2003 helpen wij verschillende organisaties door het hele land met onze op maat gemaakte software oplossingen. Wij worden blij van complexe projecten en daarom is geen uitdaging te groot voor ons. Stel onze ervaring op de proef en daag ons uit!

100% interclient

Het antwoord op je vraag is; ja. De oplossing is ons probleem. Niet die van de klant. De oplossing is altijd simpel, hoe moeilijk het probleem ook. Duidelijke communicatie, minder woorden, meer daden. We zijn er om het makkelijker te maken. Dat geldt niet alleen voor jullie workflow, ook voor het proces daar naartoe.

Onderhoudssoftware

De software die het maintenance management automatiseert en daarbij gelijk de administratielast vermindert, bevat een scala aan functionaliteiten. Met de tool kunnen technici en onderhoudsspecialisten in het veld onder andere serviceaanvragen en afsprakenplanning managen, contact houden met dispatch en direct geschiedenis van klanten of locaties opvragen. Door middel van de onderhoudssoftware wordt er specifieke data verzameld die direct toepasbaar is voor de technici en specialisten in het veld. Zo worden onderhoudsprocessen efficiënter, beter gestructureerd en gemakkelijker uit te voeren.

Per branche of zelfs per bedrijf zijn er specifieke wensen en diverse plannen, processen, afspraken en taken die genoteerd moeten worden in een overzichtelijke tool. Daarom is het van belang dat onderhoudssoftware op maat gemaakt wordt voor jouw organisatie. Daarnaast staat en valt een succesvolle implementatie van onderhoudssoftware bij de gebruiksvriendelijkheid van de software en het plezier dat er dagelijks aan beleeft wordt.

Vrijblijvend contact
Afbeelding medewerker

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Explide
Drag