API koppeling laten maken

Om de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen zijn maatwerk koppelingen niet weg te denken. Wij zorgen dat jouw software pakketten en systemen met elkaar communiceren met een API koppeling op maat. Dat is software die voor je werkt.

Wij bieden altijd een passende software oplossing voor jouw probleem

Een software uitdaging? We gaan 'm graag aan, wij zorgen voor een oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Maatwerk koppelingen

Koppelingen zijn een essentieel onderdeel van moderne softwaretoepassingen en websites. Wij bij Interclient maken het mogelijk om verschillende systemen met elkaar te laten praten en gegevens uit te laten wisselen. Denk aan een e-commerce website die betalingen verwerkt via een externe betalingssysteem, of een CRM-systeem dat gegevens synchroniseert met een e-mailmarketingplatform. Koppelingen zijn essentieel voor een naadloze gebruikerservaring!

Wat zijn koppelingen?

Een koppeling is een verbinding tussen twee of meer systemen, waarmee gegevens kunnen worden uitgewisseld en geïntegreerd. Het kan bijvoorbeeld gaan om een API (Application Programming Interface) die een webapplicatie in staat stelt om gegevens op te halen uit een externe database, of om een plug-in die een website integreert met een social media platform. Bij Interclient maken we gebruik van bestaande API’s maar we ontwikkelen ook maatwerk API’s als dat nodig is. Voor ons is niets te gek.

Waarom zijn koppelingen belangrijk?

Koppelingen zijn belangrijk omdat ze het mogelijk maken om verschillende systemen met elkaar te integreren en gegevens tussen deze systemen uit te wisselen. Dit biedt een aantal voordelen, waaronder:

 1. Automatisering
  Koppelingen maken het mogelijk om taken en processen te automatiseren, waardoor bedrijven en organisaties productiever en efficiënter kunnen werken. Ze maken het bijvoorbeeld mogelijk om gegevens te synchroniseren tussen verschillende systemen, waardoor handmatige invoer overbodig wordt.
 2. Betere gebruikerservaring
  Koppelingen maken het mogelijk om een naadloze gebruikerservaring te bieden, waarbij gebruikers toegang hebben tot informatie en diensten vanaf één centrale locatie. Dit vermindert de noodzaak voor gebruikers om handmatig gegevens over te dragen tussen verschillende systemen.
 3. Flexibiliteit
  Koppelingen maken het mogelijk om systemen gemakkelijk aan te passen en te upgraden, zonder dat dit invloed heeft op andere systemen. Dit maakt het mogelijk om nieuwe functies en mogelijkheden toe te voegen aan bestaande systemen.
 4. Kostenbesparing
  Koppelingen maken het mogelijk om de kosten van het handmatig overdragen van gegevens te verminderen en het risico van menselijke fouten te verlagen. Dit kan leiden tot een aanzienlijke kostenbesparing voor bedrijven en organisaties.

 

Op zoek naar een maatwerk koppeling?

Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.