App laten maken

Digitaliseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen
Tijd en geld besparen door automatiseringen en gestroomlijnde processen
Offline werken op locaties zonder internet
Derden gemakkelijk beveiligde toegang geven tot informatie die zij nodig hebben
100% maatwerk
iOS, Android en Windows
API koppelingen
Logo TNO
Logo Saxion

Cases

Wij maken gebruiksvriendelijke apps waar iedereen mee uit te voeten kan

Het maken van een app begint met het begrijpen van de organisatie en de eindgebruikers. Wij ontwikkelen maatwerk apps die iedereen begrijpt, waar iedereen mee uit de voeten kan. Bij ons spreek je direct met de ontwikkelaar en niet met een tussenpersoon. Daarom kunnen wij meedenken, adviseren en direct schakelen.

Software ervaring

Al ruim 20 jaar ervaring in app ontwikkeling voor cross-platforms en native apps voor iOS, Android, Windows, or Mac.

Volledig maatwerk

Wij bieden altijd 100% op maat gemaakte software oplossingen voor jouw probleem.

Korte lijntjes

Bij ons heb je altijd direct contact met de ontwikkelaar. Wel zo fijn om de lijntjes kort te houden, dat werkt het prettigst.

Blije klanten

Talloze betrouwbare en effectieve applicaties gebouwd voor klanten door heel het land. Van inspectie software tot verzuimsoftware. Van webportals tot maatwerk apps.

Talenwonders

Bekend met en ervaren in verschillende programmeertalen. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor ieder project.

Up-to-date software

Wij zorgen dat onze software altijd up to date is, samen voorkomen we de legacy van morgen.

INTERCLIENT

Wij zorgen voor
100% tevreden klanten

 
Maatwerk software

Volledige maatwerk applicaties

Onze apps worden volledig op maat ontwikkeld. Met onze uitgebreide kennis van app ontwikkeling realiseren wij een maatwerk applicatie die aan jouw wensen en eisen voldoet en zo jouw business verder laat groeien.

Native app

Native, hybride en web apps

Afhankelijk van het budget ontwikkelen we native apps, hyrbride apps of webapplicaties. Dit doen wij al sinds 2003, we helpen je graag met al onze kennis en expertise. Stel onze ervaring op de proef en daag ons uit!

Multiple platforms

iOS, Android en Windows Phone

Wij bouwen apps die op ieder platform functioneren. Het maakt dus niet uit wie de eindgebruiker is, wij kunnen deze eindgebruiker perfect bedienen met een maatwerk app die aansluit bij jouw wensen.

ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

100% maatwerk. Met onze uitgebreide kennis van app ontwikkeling realiseren wij een maatwerk app die aan jouw wensen en eisen voldoet.

Passende oplossing. Altijd een app oplossing die past bij jouw probleem. Native, Hybride of een web app.

Ieder platform. Wij maken apps voor iOS, Android en Windows. Wij bouwen de app die naadloos aansluit bij de wensen van de eindgebruiker.

Nick helpt je graag!

Samen bouwen aan de toekomst van jouw bedrijf?