Buitenkanskaart

De buitenkanskaart is een zeer dynamische enquete tool waarmee gemeentes de wensen van hun bewoners beter inzichtelijk krijgen.

De vraag

Met het idee om hun klanten, waaronder grote gemeentes in Nederland, optimaal te kunnen bedienen, werd de Buitenkanskaart opgezet.

De enquetes moesten voor de gebruikers eenvoudig en gebruiksvriendelijk in te vullen zijn. Naast de gewone vragenlijsten was het ook een pré om vragen te kunnen beantwoorden op de kaart. Dit moest kunnen door zelf lijnen of vlakken te kunnen tekenen of spelden te kunnen plaatsen op de kaart. Op deze manier is het visueel zichtbaar voor de klant waar bewoners zich bijvoorbeeld onveilig voelen.

De oplossing

We hebben een maatwerk webapplicatie ontwikkeld in een .NET omgeving in c#. Op deze manier hebben we een zeer krachtige applicatie kunnen opleveren die aan alle wensen voldoet.
Na het luisteren naar de wensen van de Buitenkanskaart hebben we een database model gemaakt waarin we zeer dynamisch te werk konden gaan.

De beheeromgeving waarin de klant de enquetes inricht is zeer gebruiksvriendelijk. Het is zo ontwikkelt dat het mogelijk is om binnen 10 minuten een enquete in te richten.
Alle wijzigingen zijn direct zichtbaar en dit maakt het eenvoudig om te testen of de enquete ook daadwerkelijk doet wat men verwacht.

De belangrijkste functionaliteit van de webapplicatie is de unieke mogeljkheid om kaartvragen te kunnen stellen. Hiermee kan een visueel beeld worden gevormd van wat bewoners vinden.
Bijvoorbeeld waar zij zich het meest onveilig voelen in hun stad en waarom. Of waar de kinderen het liefst spelen en welk speeltoestel zij dan het leukste vinden.
Op deze manier is het voor gemeentes makkelijker keuzes maken en te luisteren naar wat hun bewoners echt willen.

De enquete tool dient natuurlijk voor iedereen toegankelijk te zijn, de webapplicatie is responsive gebouwd en werkt op ieder device.

  • Eenvoudig enquetes in elkaar slepen
  • Visuele vragenlijst kunnen maken door middel van kaartvragen
  • Krachtige visuele analyse en export functionaliteiten
  • 100% maatwerk applicatie
Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.


Contact us

Explide
Drag