Jullie doel is ons doel.
Het is tijd voor software die voor je werkt.

Over Interclient

Mean en lean: InterClient is uw ontwikkelaar uit Alkmaar. Ervaren software ontwikkelaar met kennis van app(licaties), websites en webshops.


Een tevreden klant

Dat is ons motto en doel.

We bereiken dit door goed naar u te luisteren en daarna hard te werken als webbouwer, webontwikkelaar of software specialist. Er is niets mooier dan samen met u tot een mooi product te komen. Wij helpen uw algemene idee of visie concreet te maken en als softwareontwikkelaar of website bouwer voor u te realiseren.

We gaan samen met u aan de slag, net als samen met andere IT- en ontwerpbedrijven. We zetten in op kennisdeling en -uitwisseling en werken voor u aan innovatieve oplossingen. Door gespecialiseerd personeel over en weer in te zetten versterken we organisaties en werken we aan het einddoel: u als tevreden klant.


Internettoepassingen moeten bereikbaar zijn

Dat is onze visie.

Het is bijvoorbeeld binnen de detailhandel steeds lastiger om het hoofd boven water te houden, nu het internet het speelveld verandert. Een gebruiksvriendelijke en eenvoudig te beheren website en/of webshop vormen een sterke investering. We gaan er als webbouwer graag voor u mee aan de slag.

We werken als website makers en specialisten in webdesign aan een breed scala van websites en webshops. Uitgebreide webwinkels met allerlei toeters en bellen, naast eenvoudige webshops voor een scherpe prijs. Voor kleine ondernemers en grote(re) retailers met professionele wensen.

Neem contact op met een specialist!