Over ons

We realiseren al meer dan 20 jaar software oplossingen die bedrijven laten groeien. Dit doen we vanuit ons kantoor in Alkmaar. Door onze efficiënte aanpak is vooraf duidelijk wat jouw doel is met de kosten die daarbij horen. Zo voorkomen we onverwachte kosten achteraf.

Jouw doel is ons doel. Wij hebben altijd een passende oplossing voor jouw probleem.

Onze expertise zetten we graag voor jou in. We denken mee, adviseren en digitaliseren de bedrijfsprocessen met high-end software voor zowel desktop, web als mobiel.

Software die voor je werkt

Wij zijn een maatwerk software bedrijf uit Alkmaar. Begonnen op de beroemde zolderkamer in 2003 en al snel doorgegroeid naar een professioneel bedrijf met een eigen pand in Alkmaar. We hebben alle generaties van het internet meegemaakt en meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van software, webapplicaties, apps en websites. Dat doen we voor een divers en kleurrijk palet aan klanten. Dus we weten waar we over praten.

Wij geloven dat bedrijfsprocessen efficiënter en veiliger kunnen worden uitgevoerd door de inzet van (maatwerk) applicaties en webapplicaties. Onze missie is dan ook om wensen en ideeën over de digitalisering van bedrijfsprocessen om te zetten naar concrete plannen. Om op basis daarvan maatwerk applicaties te ontwikkelen die het onze klanten makkelijker maken, door tijd en geld te besparen.

Maatwerk en bestaande systemen

Het liefste ontwikkelen we maatwerk software. Maar we ontwikkelen ook in bestaande systemen zoals Magento en WordPress als de behoefte daarom vraagt. Onze focus ligt op het ontwikkelen van oplossingen die naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten om processen in een bedrijf te optimaliseren. Onze expertise ligt in de DOT.net ontwikkeling, wat ons in staat stelt om geavanceerde en complexe applicaties te bouwen.

Goede relaties, duidelijke taal

Het is belangrijk om een goede relatie te hebben met onze klanten en daarom we werken nauw met hen samen om hun behoeften en vereisten te begrijpen. Bij ons spreek je direct met de ontwikkelaar en niet met een tussenpersoon. Daarom kunnen wij meedenken, adviseren en direct schakelen. Bij Interclient geloven we in duidelijke taal en het nemen van verantwoordelijkheid voor onze oplossingen.
Onze focus ligt altijd op het leveren van kwaliteit én klanttevredenheid.

Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.