Software ontwikkeling gericht op jouw specifieke behoeften

Softwareontwikkeling is de sleutel tot het creëren van hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en efficiënte digitale producten. Software zijn, in de simpele zin van het woord, computerprogramma’s die ontworpen zijn om specifieke taken uit te voeren. Dit programma kan draaien op een computer, tablet of ander elektronisch apparaat. De software bestaat uit een verzameling van programma's, routines, scripts en gerelateerde gegevens die de functionaliteit mogelijk maken.

Logo TNO
Logo Saxion

Software ervaring

Al ruim 20 jaar ervaring in software ontwikkeling.

Daag ons uit

Talenwonders

Bekend met en ervaren in verschillende programmeertalen. Zo hebben we altijd een passende oplossing voor ieder probleem.

Daag ons uit

Volledig maatwerk

100% op maat gemaakte software oplossingen voor jouw probleem.

Daag ons uit

Inspectiesoftware applicaties

Meerdere betrouwbare en effectieve inspectiesoftware applicaties gebouwd voor klanten door heel het land.

Daag ons uit

Korte lijntjes

Bij ons heb je altijd direct contact met de ontwikkelaar. Wel zo fijn om de lijntjes kort te houden, dat werkt het prettigst.

Daag ons uit

Up-to-date software

Wij zorgen dat onze software altijd up to date is, samen voorkomen we de legacy van morgen.

Daag ons uit
INTERCLIENT

Wij zorgen voor
100% tevreden klanten

 

Volledig maatwerk

Onze webapplicaties worden volledig op maat ontwikkeld. Met onze uitgebreide kennis van webapplicatie ontwikkeling realiseren wij een maatwerk applicatie die aan jouw wensen en eisen voldoet en zo jouw business verder laat groeien.

20 jaar ervaring

Al sinds 2003 helpen wij verschillende organisaties door het hele land met onze op maat gemaakte software oplossingen. Wij worden blij van complexe projecten en daarom is geen uitdaging te groot voor ons. Stel onze ervaring op de proef en daag ons uit!

100% interclient

Het antwoord op je vraag is; ja. De oplossing is ons probleem. Niet die van de klant. De oplossing is altijd simpel, hoe moeilijk het probleem ook. Duidelijke communicatie, minder woorden, meer daden. We zijn er om het makkelijker te maken. Dat geldt niet alleen voor jullie workflow, ook voor het proces daar naartoe.

Mobiele app laten ontwikkelen

Altijd een geschikte software oplossing

Er bestaan verschillende soorten software die ontwikkeld kunnen worden, waaronder webapplicaties, desktopapplicaties, mobiele applicaties en op maat gemaakte software. Deze software heeft als groot voordeel dat het processen kan digitaliseren, stroomlijnen en daaropvolgend optimaliseren. Denk aan digitale agenda’s, planningtools of dataverzameling.

Doordat software in verschillende vormen te gieten is, is het ook op diverse manieren toe te passen. Dit is een van de redenen waarom software toepassingen niet meer weg te denken is uit de zakelijke branche met bijvoorbeeld klantrelatiebeheer, communicatie zoals interne berichtenservices, transport of logistiek met bijvoorbeeld onderhouds- of inspectiemanagement en ga zo maar door.

ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij als software ontwikkelaar hebben alle kennis en ervaring om met onze efficiënte aanpak van jouw wens een innovatieve software oplossing te maken.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Afbeelding medewerker

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Explide
Drag