Speeltuinbouwer

Speeltuinbouwer is een webbased interactieve tool waar kinderen een speelplek in de buurt kunnen gaan ontwerpen.

De vraag

De speeltuinbouwer tool moest een webbased applicatie worden die op zowel desktop als tablet bruikbaar diende te zijn. Met deze tool moeten de gemeentes de buurt bewoners kunnen betrekken bij hun projecten. Kinderen moeten spelenderwijs met de webapplicatie hun eigen speelplek kunnen ontwerpen door toestel objecten op een plek op de kaart te slepen.

Uiteindelijk dient er een ontwerp als winnaar uitgekozen te worden die de gemeente uit zal werken.

De oplossing

Wij hebben een maatwerk webapplicatie ontwikkeld die op zowel desktop als op tablet werkt. De kinderen kunnen eenvoudig inloggen om hun speelplek te selecteren.

We ontwikkelden een omgeving waarbij bouwstenen (objecten) eenvoudig op de kaart kunnen worden gesleept. De keuze begint bij een ondergrond voor de speelplek, waarna het echte ontwerpen kan beginnen. Per speelplek is een budget bepaald door de gemeente en aan een object is weer een prijs gekoppeld. Op deze manier moeten de kinderen ook rekening houden met het beschikbare budget.

De klant kan eenvoudig zelf via het beheer de klanten, gebruikers, speelplekken, vragen en bouwstenen beheren en inrichten. Ook hebben we gezorgd dat er een mailing verzonden kan worden aan de buurtbewoners die hebben meegedaan aan het ontwerpen.

  • Interactieve tool
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • 100% maatwerk
Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.


Contact us

Explide
Drag