Inspectiesoftware helpt jouw onderneming naar het volgende niveau

Inspectiesoftware helpt organisaties om het inspectieproces te stroomlijnen, de nauwkeurigheid en consistentie van inspectieresultaten te verbeteren en het werkgeluk te vergroten door de administratieve last flink te verminderen. Door het gebruik van inspectiesoftware kunnen bedrijven efficiënter werken, risico's verminderen en naleving van regelgeving beter waarborgen.

Software ervaring

Al ruim 20 jaar ervaring in software ontwikkeling.

Daag ons uit

Inspectiesoftware applicaties

Meerdere betrouwbare en effectieve inspectiesoftware applicaties gebouwd voor klanten door heel het land.

Daag ons uit

Volledig maatwerk

100% op maat gemaakte software oplossingen voor jouw probleem.

Daag ons uit

Branche kennis

Specifieke kennis van de inspectiebranche voor organisaties door het hele land

Daag ons uit

Korte lijntjes

Bij ons heb je altijd direct contact met de ontwikkelaar. Wel zo fijn om de lijntjes kort te houden, dat werkt het prettigst.

Daag ons uit

Up-to-date software

Wij zorgen dat onze software altijd up to date is, samen voorkomen we de legacy van morgen.

Daag ons uit
Logo TNO
Logo Saxion
INTERCLIENT

Wij zorgen voor
100% tevreden klanten

 

Volledig maatwerk

Onze inspectiesoftware applicaties worden volledig op maat ontwikkeld. Met onze uitgebreide kennis van inspectiesoftware realiseren wij een maatwerk applicatie die aan jouw wensen en eisen voldoet en zo jouw business verder laat groeien.

20 jaar ervaring

Al sinds 2003 helpen wij verschillende organisaties door het hele land met onze op maat gemaakte software oplossingen. Wij worden blij van complexe projecten en daarom is geen uitdaging te groot voor ons. Stel onze ervaring op de proef en daag ons uit!

100% interclient

Het antwoord op je vraag is; ja. De oplossing is ons probleem. Niet die van de klant. De oplossing is altijd simpel, hoe moeilijk het probleem ook. Duidelijke communicatie, minder woorden, meer daden. We zijn er om het makkelijker te maken. Dat geldt niet alleen voor jullie workflow, ook voor het proces daar naartoe.

Inspectiesoftware

Inspectiesoftware

De een noemt het inspectiebeheersoftware en de ander inspectiemanagementsoftware, beiden vallen onder de paraplu van inspectiesoftware. Deze software wordt ingezet tijdens processen en taken rondom inspecties. Het wordt voornamelijk gebruikt bij het faciliteren en beheren van taken en processen behorende bij inspectie.

Qua inspectiesoftware is er niet één maat of formule die voor iedereen en alles werkt. Daarom wordt deze op maat gemaakt en voldoet daarmee aan specifieke wensen en eisen. Door gebruik te maken van inspectiesoftware wordt het plannen, uitvoeren en documenteren van inspecties vele malen gestructureerder, efficiënter en gemakkelijker.

Zo wordt er specifieke data verzameld die interessant is voor de organisatie en is de software gemakkelijk te gebruiken door eindgebruikers.
Per branche, per bedrijf en per persoon zijn er verschillende plannen, processen, taken en resultaten. Daarom wordt de software geschreven op de behoeften die van toepassing zijn op die specifieke branche. Zo is er andere software nodig voor de productie industrie dan de bouw, weer andere voor veiligheidsinspecties en milieugerelateerde inspecties.

Vrijblijvend contact
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Afbeelding medewerker

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Explide
Drag