ERC event app

De ERC event app maakt het mogelijk om interactieve events te organiseren.

De vraag

De sprekers tijdens de ERC-events wilden meer interactie met de mensen in de zaal. Zij willen vragen kunnen stellen aan het publiek, vragen van de mensen in de zaal kunnen ontvangen en direct beantwoorden, maar ook feedback ontvangen wat het publiek van hun presentatie vond. Dit moest snel, eenvoudig én overzichtelijk te bedienen zijn middels een app.

De oplossing

Een mobiele app waarbij de gebruikers eenvoudig kunnen inloggen om vervolgens alle informatie van het event tot hun beschikking te hebben. Het team van ERC kan vooraf aan ieder evenement participanten toegang geven tot het evenement middels een beheeromgeving. Het programma, de locaties en alle overige informatie van het evenement kunnen eenvoudig beheerd worden.

Het team van Interclient kreeg de opdracht deze informatie uit te werken in een, eenvoudig te bedienen, mobiele app.

De sprekers kunnen vragen stellen aan het publiek en polls tonen die LIVE worden bijgewerkt met de antwoorden vanuit de zaal. De participanten kunnen middels hun inloggegevens toegang krijgen tot het evenement. Zij kunnen het programma, de locaties, de sprekers en andere deelnemers eenvoudig inzien. Door de informatie van de sprekers en deelnemers in te zien, kunnen deelnemers netwerken met belanghebbende.

  • Realtime polls
  • Interactie met het publiek
  • 100% maatwerk
  • Hybride app voor Android & iOS
Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.


Contact us

Explide
Drag