Van gils order systeem

Een webapplicatie voor mobiel en desktop. Alle onderdelen kunnen nu eenvoudig gedemonteerd, gescand en gevonden worden: van orders uit de printer, naar orders op een tablet.

De vraag

Van Gils Automotive was op zoek naar een partij die ze konden helpen bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. De werkprocessen moesten digitaal opgelost worden en zo moesten de printers, bij wijze van spreken, de deur uit kunnen.

De oplossing

Wij ontwikkelden een webapplicatie met een krachtig beheersysteem. Het gehele orderproces is geautomatiseerd; van orders uit de printer, naar orders op een tablet. Zo raken printjes niet vermist of onleesbaar. Iedere stap in het orderproces wordt gelogd waardoor eenvoudig kan worden bijgehouden waar verbeteringen kunnen worden doorgevoerd. Ook hebben we een barcode scanner geïntegreerd waardoor altijd de huidige locatie van de onderdelen te achterhalen is.

Door middel van het beheersysteem heeft Van Gils Automotive zelf alles in eigen hand. Zo kunnen zij orders eenvoudig toekennen aan medewerkers, orders afronden, foto’s bekijken per onderdeel, logs inzien en vragen van de medewerkers beantwoorden.

  • Digitalisering
  • Automatisering
  • Barcode onderdeel scanner
  • 100% maatwerk webapplicatie
Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.


Contact us

Explide
Drag