Android app laten maken

Wat is een Android app?

Een Android app is een mobiele applicatie die speciaal is ontworpen om te werken op het Android besturingssysteem van Google. Met een Android app kun je jouw klanten of gebruikers een unieke en gebruiksvriendelijke ervaring bieden. Een Android app kan worden ontworpen om specifieke wensen en functionaliteiten uit te voeren.

Native Android app vs. hybride Android app

Bij het laten ontwikkelen van een Android app kun je kiezen tussen een native of hybride app. Een native Android app wordt ontwikkeld met behulp van de officiële Android programmeertaal en -omgeving. Dit zorgt ervoor dat de app speciaal is ontworpen voor het Android besturingssysteem en dus een optimale gebruikerservaring biedt. Een hybride Android app wordt ontwikkeld met behulp van een combinatie van webtechnologieën en native code. Dit kan de ontwikkeltijd en kosten verminderen, maar kan ten koste gaan van de prestaties en gebruikerservaring.

Wat kost een Android app laten maken?

De kosten voor het laten maken van een Android app variëren afhankelijk van de complexiteit en functies van de app. Over het algemeen kun je verwachten dat de kosten voor een eenvoudige app beginnen bij enkele duizenden euro's, terwijl complexere apps kunnen oplopen tot enkele tienduizenden euro's of meer.

Ervaren Android app ontwikkelaar

Wij hebben alle ervaring en kennis in huis voor het bouwen van aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke apps die voldoen aan de eisen van Google Play Store. We hebben kennis van de nieuwste Android-ontwikkelingstechnologieën en -tools en zijn in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij jouw specifieke behoeften.

Vrijblijvend contact opnemen
Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.