3 manieren waarmee onze SaaS-oplossingen waarde creëren

Gebruik maken van SaaS, maar door de bomen het bos kwijt of benieuwd hoe dat werkelijk waarde toevoegt voor de organisatie? Onze SaaS-oplossingen richten we in op basis van waarde in plaats van functionaliteiten. Op die manier zorgen we voor gebruiksvriendelijke software die we tot in de puntjes uitleggen, waarvoor we beschikbaar zijn als u dat nodig heeft. Het is de methode om met SaaS de technologische toekomst vorm te geven.

3 belangrijke voordelen

We hebben onze jarenlange ervaren samengevat in een paar belangrijke voordelen. De SaaS-oplossingen zijn:

  • Gebruiksvriendelijk en intuïtief
  • Makkelijk uit te leggen in een tutorial
  • Voorzien van ondersteuning als u dat nodig heeft

Gebruiksvriendelijk en intuïtief

Niets zo prettig als software die werkt zoals u dat verwacht. Wij zorgen er met onze SaaS-oplossingen voor dat u daar gebruiksvriendelijk en intuïtief mee aan de slag kunt. En hoe we dat doen? We zitten nog vaak op de stoel van de gebruiker, gewoon om zelf te ervaren hoe alles werkt. En pas als het iedereen meteen duidelijk is hoe alles werkt implementeren we dat.

Tutorial met alle mogelijkheden

Ondanks de gebruiksvriendelijke opzet snappen we dat niet iedereen dagelijks werkt aan deze technieken. Daarom steken we graag veel tijd in een duidelijke tutorial, waarmee we laten zien wat er mogelijk is en op welke manier u daar gebruik van kunt maken. Een belangrijke stap, omdat goed voorbeeld goed doet volgen. Wij laten zien hoe de software in elkaar zit en hoe u daar binnen de organisatie optimaal gebruik van kunt maken. De ideale manier om er alles uit te halen, ook omdat de informatie zich vervolgens over de rest van uw medewerkers kan verspreiden.

Beschikbaar als u het nodig heeft

En komt u er zelf toch niet uit? Wij hebben de SaaS-oplossing gebouwd en geïmplementeerd, waardoor we daar de beste support en ondersteuning voor kunnen aanbieden. Wij zorgen ervoor dat u altijd een beroep op ons kunt doen, als er toch een keer wat aan de hand is. Een prettig idee, zodat u er met de waardevolle oplossingen voor de toekomst in ieder geval nooit alleen voor zal staan.

SaaS-oplossingen: zonder investering de nieuwste software

Investeren in nieuwe software, maar daar niet de middelen voor beschikbaar? Geen probleem, dan is een SaaS-oplossing een uitstekende keuze. Software-as-a-Service, waarbij we die natuurlijk netjes afstemmen op de manier waarop u daar graag gebruik van wilt gaan maken.

Benieuwd hoe dat werkt of een demo zien van oplossingen die er mogelijk zijn? Neem contact met ons op, dan laten we zien hoe andere klanten daar op een professionele manier mee werken.