App ontwikkeling voor het web: automatiseer de administratie

Hoe kan app ontwikkeling voor het web kostbare tijd helpen te besparen? Bijvoorbeeld door de administratie te automatiseren. Het is een taak waar veel ondernemers traditioneel veel tijd aan besteden, terwijl dat eigenlijk helemaal niet nodig is.

We ontwikkelen applicaties voor op het web, die voorkomen dat herhalende taken steeds opnieuw uitgevoerd moeten worden. En die er bijvoorbeeld voor zorgen dat klanten zelf de mogelijkheid hebben om gegevens in te voeren of een keuze te maken.

Automatiseer de administratie

Benieuwd hoe de app ontwikkeling voor het web de verspilling van kostbare tijd kan voorkomen?
We zetten een paar mogelijkheden op een rij:
  • Online klantgegevens in laten voeren
    Laat klanten zelf hun klantgegevens invoeren, op het moment dat ze eenmaal klant zijn. Dus heeft u contact gehad over de aanpak en de werkwijze? Na akkoord kunt u ze met een applicatie op het web vragen om de ontbrekende klantgegevens in te voeren, zodat u die meteen bij de hand hebt.
  • Keuze uit pakketten of abonnementsvormen
    Biedt u meerdere pakketten of misschien abonnementsvormen voor klanten aan? Laat ze online een keuze maken, eventueel met persoonlijke voorkeuren. Soms kan een configurator helpen om duidelijk aan te geven waar te behoefte ligt. Dat voorkomt dat u daarover eindeloos in gesprek moet of dat u iedere keer dezelfde vragen aan klanten moet stellen.
  • Portaal met ontvangen facturen
    Vragen klanten regelmatig om een overzicht van de openstaande facturen, bijvoorbeeld omdat de administratie er niet helemaal op orde lijkt? Werk aan een portaal waar klanten gebruik van kunnen maken, met het volledige overzicht. Dat voorkomt dat u er steeds zelf mee aan de slag moet op het moment dat de klant het vraagt.

App ontwikkeling voor het web

Binnen de app ontwikkeling voor het web is er van alles mogelijk, afhankelijk van de wensen van de klant. En op basis van uw werkwijze natuurlijk, om die zo slim mogelijk te optimaliseren en automatiseren.
Dus denkt u inderdaad aan de administratie en aan hoeveel tijd dat kost? Het is een goed startpunt. Samen met u zoeken we uit wat de meest herhalende taken zijn en hoe die mogelijk slimme kunnen. Op die manier komen we tot een plan voor een app of een applicatie. Die maken we vervolgens online beschikbaar, zodat u bovendien de mogelijkheid heeft die te delen met klanten en andere relaties.
Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.