App voor iOS, Android én Windows: hybride ontwikkeling als oplossing

Hoe bereikt u zoveel mogelijk gebruikers met een mobiele app voor uw diensten, producten of oplossing? De keuze voor iOS, Android of Windows Mobile kan heel lastig zijn. Welk systeem gebruikt de doelgroep? En welk deel daarvan moet u missen als u eerst kiest voor een van de drie varianten?
Die uitdaging lossen we op met een hybride app. Deze is geschikt voor zowel iOS, Android áls Windows Mobile. Het biedt alle gebruikers de mogelijkheid om er gebruik van te maken, waardoor u niet hoeft te kiezen. Bovendien is uw app gewoon beschikbaar in de diverse app-stores, omdat u het niet hoeft te doen met alleen een online applicatie.

Voor iOS, Android én Windows

Smartphones werken op allerlei besturingssystemen, al vormen iOS en Android de twee grootste. En zou u daar ook Windows Mobile bij betrekken? U bereikt meer dan 95% van alle gebruikers, dus kunt u er vanuit gaan dat de doelgroep er goed mee uit de voeten kan.

De diverse platformen vragen om hun eigen programmeertalen en opzet voor mobiele apps. Toch is het met een hybride app mogelijk om voor alle drie te ontwikkelen. Dat betekent dat u geen drie verschillende applicaties nodig heeft, maar in één keer de oplossing kunt bieden die u aan zoveel mogelijk gebruikers wilt uitrollen.

Hybride app laten maken

Wilt u een hybride app laten maken? We ontwikkelen voor de drie besturingssystemen. Bovendien is het een app voor op de smartphones, dus die u kunt aanbieden via de app-stores van de drie platformen. Dat is een belangrijk voordeel ten opzichte van een webapplicatie, waarmee u alleen online beschikbaar bent.

Onze app-specialisten leggen u graag uit hoe we ervoor zorgen dat de applicatie werkt op alle besturingssystemen. En welke mogelijke beperkingen dat met zich meebrengt, omdat het in sommige gevallen niet mogelijk is om gebruik te maken van de heel specifieke functionaliteiten en toepassingen.

App-ontwikkeling en online applicaties

Zoekt u een specialist in app-ontwikkeling of twijfelt u tussen een app en een online applicatie? We leggen u de verschillen graag uit. En denken met u mee over de keuze voor iOS, Android of Windows Mobile. En over de keuze voor alle drie natuurlijk, als u het doel heeft om zoveel mogelijk gebruikers binnen de doelgroep te bereiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.