Beginnen met een Magento-webshop: 3 tips om dat goed te doen

Aan de slag met een Magento webshop? Het is de meest professionele keuze, zonder dat het moeilijk hoeft te zijn om daarmee te starten. Een goede keuze voor veel winkeliers, net als voor online ondernemers die kansen zien.

Wij hebben veel ervaring met Magento, dus kunnen u goed uitleggen over de mogelijkheden. En over een paar belangrijke tips, om er zeker van te zijn dat u daarmee goed van start gaat.

Professionele mogelijkheden

Magento staat bekend om de professionele mogelijkheden. Diverse grote organisaties maken er al jaren gebruik van. Zij hebben webshops die helemaal op maat zijn, allerlei mogelijkheden bieden en precies werken zoals klanten dat willen.

Ondertussen hoeft Magento niet moeilijk te zijn, waardoor u er zelfs zonder programmeerkennis goed mee uit de voeten kunt. Wij zorgen voor de techniek, zodat u er op een gebruiksvriendelijke manier mee aan de slag kunt. 

3 tips voor Magento

Benieuwd naar onze tips om goed met Magento aan de slag te gaan? We zetten ze voor u op een rij:

  • Oneindige mogelijkheden om uit te breiden
  • Ook zonder kennis van programmeren
  • KLM, T-Mobile, Nespresso en anderen

1. Oneindige mogelijkheden om uit te breiden

Magento webshops bieden haast oneindige mogelijkheden om uit te breiden. Dus wilt u een extra optie toevoegen, het net iets anders inrichten of gaat het om een design dat anders moet? Wij zorgen ervoor dat we de webshop helemaal naar wens opzetten en daarna inrichten. 

2. Ook zonder kennis van programmeren

Het is mogelijk om zelfs zonder kennis van programmeren aan de slag te gaan met Magento. Wij zorgen voor de basis, zodat u vanuit het systeem kunt werken. En blijkt dat u toch ergens meer kennis voor nodig heeft? Dan gaan wij er mee aan de slag, om het netjes in orde te maken. 

3. KLM, T-Mobile, Nespresso en anderen

Niet voor niets maken grote organisaties zoals KLM, T-Mobile en Nespresso gebruik van Magento. Zij zorgen er daarmee voor dat ze hun klanten online goed van dienst kunnen zijn. Op die manier kunt u klanten een goede ervaring bieden, ook op de momenten dat het niet lukt om ze in de fysieke winkel op een veilige manier te helpen. 

Magento webshop laten maken

Wilt u een Magento webshop laten maken? Wij hebben uitgebreide ervaring met deze software. Dat betekent dat we u er op allerlei manieren mee van dienst kunnen zijn. Dus zoekt u naar maatwerk of juist naar een meer kant-en-klare oplossing die we naar uw smaak aanpassen? We leggen u graag uit hoe het werkt en wat we voor u kunnen betekenen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.