De juiste app laten maken: keuze uit 3 soorten applicaties

Een app laten maken en benieuwd naar de mogelijkheden? We krijgen regelmatig aanvragen van klanten die een app willen laten bouwen, maar het moeilijk vinden om aan te geven wat ze precies zoeken.

De beste app kunt u laten maken met de 100 euro-test, net als door goed te kijken naar de verschillende soorten apps die er zijn. Wij zetten 3 belangrijke types op een rij:

  • Bestaande app: maak er gebruik van

  • Gestandaardiseerde app: goedkope keuze

  • Maatwerk app: alle mogelijkheden


BESTAANDE APP: MAAK ER GEBRUIK VAN

Veel van de apps die klanten willen laten maken staan gewoon in de Apple App Store of Google Play Store. De apps bestaan al, soms met een paar kleine afwijkingen. Er is niets zo makkelijk als het wiel niet opnieuw uitvinden, maar de goede elementen van iets dat al bestaat overnemen.

Een specifieke app inrichten op de eigen medewerkers of uw eigen doelgroep? Wij laten ons graag inspireren, om op een voordelige manier te zorgen voor de app waar u naar op zoek bent.

GESTANDAARDISEERDE APP: GOEDKOPE KEUZE

De volgende categorie apps noemen we ‘gestandaardiseerd’. Het gaat dan bijvoorbeeld om een boeken-app, net als een app voor menukaarten of die voor een evenement. De functionaliteiten zijn vaak goed vergelijkbaar, maar de inhoud is anders. Wij zorgen voor een professioneel app-jasje, volledig afgestemd op uw wensen. Ondertussen maken we gebruik van deels bestaande technologie, om de kosten te kunnen drukken. Het resultaat is een app die al tientallen keren getest is door vele gebruikers, met de look-and-feel zoals u daar naar op zoek bent.


MAATWERK APP: ALLE MOGELIJKHEDEN

En zit er tot nu toe niets bij dat aan uw wensen voldoet? Dan is er natuurlijk de mogelijkheid om een maatwerk app te laten bouwen. In dat geval bouwen we de volledige app, omdat we nog geen gebruik kunnen maken van wat er bestaand. Het is de duurste en meest intensieve optie, waarmee we ervoor zorgen dat u al uw wensen kunt laten toepassen. Wij bouwen de app die u voor ogen heeft, zodat klanten of andere gebruikers daarmee kunnen werken zoals u wenst.


App laten maken: ervaren specialisten

Een app laten maken en benieuwd naar de mogelijkheden op dat gebied? We gaan er graag voor u mee aan de slag, om aan te geven wat er allemaal mogelijk is.

Neem contact met ons op voor uw specifieke vragen, net als wanneer u benieuwd bent naar voorbeelden. Wij laten zien welke apps we bouwden en hoe we die bijvoorbeeld integreerden met andere systemen bij onze klanten.