Maatwerk website: 3 unieke voordelen die het verschil maken

Maatwerk website laten maken of benieuwd naar de voordelen die dat oplevert? Een kant-en-klare website is vaak sneller klaar, kan goedkoper zijn en zal in de meeste gevallen gewoon voldoen. Maar, wanneer is het verstandig om toch naar maatwerk te kijken? En wat levert dat concreet op?

Krijgt u regelmatig aanvragen, maar kost het veel tijd om die op te volgen? We ontwikkelen binnen een maatwerk website een formulier op maat, zodat u precies de informatie ontvangt die u nodig heeft.

We leggen het u uit, aan de hand van 3 voordelen die we onlangs voor onze klanten realiseerden. Zo zorgden we ervoor dat hun website sneller werkte, ze bezoekers bleven triggeren zelfs als die de pagina verlieten en het contactformulier meteen de juiste informatie oplevert. 

3 unieke voordelen voor uw website

Maatwerk voor websites biedt allerlei extra mogelijkheden, bovenop alles dat er standaard al beschikbaar is. Dus zoekt u naar een manier om het bijzonder te maken en er alles uit te halen wat erin zit? We zetten 3 van de unieke mogelijkheden op een rij:

  • Geen onnodige code: meer snelheid
    Het draait online steeds meer om snelheid. En dan bedoelen we niet de snelheid waarmee bezoekers surfen of bestellen, maar de laadtijd van een pagina of de website als geheel. Google kijkt er kritisch naar en kortere laadtijden leiden tot betere conversies. Conclusie? Hoe sneller de pagina laadt, des te groter het online succes. Met een maatwerk website voorkomen we onnodige code, om onnodige vertragingen in de laadtijd weg te nemen. 
  • Tekst bovenin het browser-tabblad
    Hoe voorkomt u dat bezoekers wegklikken en daarna niet meer terugkomen? Of wat zorgt ervoor dat ze precies weten waar ze zitten en wat er van ze wordt verwacht? We kunnen plugins ontwikkelen die de tekst bovenin het tabblad van de browser aanpassen. Dus wilt u bezoekers herinneren aan hun producten in het winkelmandje of ze verleiden om terug te keren naar uw pagina? We bieden de oplossing op maat die u zoekt.
  • Contactformulier met de juiste velden
    Krijgt u regelmatig aanvragen, maar kost het veel tijd om die op te volgen? We ontwikkelen binnen een maatwerk website een formulier op maat, zodat u precies de informatie ontvangt die u nodig heeft. Het is de beste manier om de processen te optimaliseren, zodat u uw bezoekers tot klanten kunt maken en die er beter mee van dienst kunt zijn. 

Maatwerk website laten maken

Enthousiast geworden en een maatwerk website laten maken? We zijn benieuwd naar uw online plannen, de website die u misschien al heeft en de manier waarop u dat wilt verbeteren. Dankzij ons maatwerk en geavanceerde koppelingen is er van alles mogelijk, waarvan we uiteraard vooraf kunnen aangeven wat daar de kosten van zullen zijn.  

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.