Maatwerk website: waar gaan de kosten in zitten?

Een maatwerk website laten maken en benieuwd waar dan de kosten in gaan zitten? Het is geen geheim dat maatwerk meer kost dan bijvoorbeeld een WordPress website met een template. Dat komt door de extra tijd die erin gaat zitten, zowel in het bouwen als in het bedenken van de mogelijkheden en het maken van het ontwerp.

Het verschil is groot, omdat we bij maatwerk natuurlijk zoveel mogelijk met de hand ontwerpen, bouwen en afwerken. U heeft de volledige creatieve vrijheid, waardoor wij daar veel meer tijd voor vrij moeten maken. Toch is het niet altijd duidelijk waar die tijd precies in gaat zitten, vandaar dat we dat graag helder voor u op een rij zetten.

Team van specialisten

Als we bouwen aan een maatwerk website betekent dit dat we daar verschillende specialisten bij betrekken. Het gaat bijvoorbeeld om een front-end developer, een back-end developer en een specialist in databases. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met een specialist in User Experience en natuurlijk een grafisch specialist die de huisstijl vertaalt naar een nieuw webdesign.

En wilt u ook een ontwerp op maat? We beginnen bij de basis, dus met helemaal niets. Door uit te gaan van bijvoorbeeld de huisstijl van uw bedrijf zorgen we ervoor dat we een ontwerp maken dat echt niemand anders heeft.

Al die specialisten maken hun uren en moeten betaald worden, waardoor de kosten hoger oplopen dan met een WordPress-template. Goed werk kost op die manier geld, al biedt het natuurlijk de mogelijkheid om ieder detail helemaal naar wens te laten ontwerpen en maken.

Ontwerp en CMS op maat

We bouwen aan een ontwerp en een CMS op maat, twee onderdelen die veel tijd en inzet vragen. Met het CMS leggen we de technische basis. We bouwen daar vervolgens op voort, waardoor dit vanaf het begin goed moet zijn. Voor niet-maatwerk gebruiken we meestal WordPress. Bij maatwerk bouwen we een lichter alternatief, met alleen de specifieke functies die u nodig heeft voor de website die u wilt laten maken.

En wilt u ook een ontwerp op maat? We beginnen bij de basis, dus met helemaal niets. Door uit te gaan van bijvoorbeeld de huisstijl van uw bedrijf zorgen we ervoor dat we een ontwerp maken dat echt niemand anders heeft. Daarin geven we de website slim vorm, bouwen we handige functies in en zorgen we ervoor dat bezoekers meteen alle belangrijke informatie tot hun beschikking hebben. Dat vraagt om het daadwerkelijke ontwerp, net als om tijd om tot dat ontwerp te komen en dit af te stemmen op bijvoorbeeld de huisstijl.

Maatwerk website laten maken

Wilt u een maatwerk website laten maken? Houd er rekening mee dat we alles vanuit niets opbouwen en ontwerpen, om te komen tot het geheel dat uniek is voor uw eigen bedrijf.
Een maatwerk website is op die manier de beste keuze als u zoekt naar niets minder dan het meest optimale.

Wij zorgen voor een website die razendsnel werkt, precies doet wat u zoekt en eruit ziet zoals dat past bij de rest van uw bedrijf en uitstraling. Aan de maatwerk website zal het op die manier in ieder geval niet liggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.