Professioneel met WordPress: 3 slimme mogelijkheden in het CMS

Vanuit ons kantoor in Alkmaar werken we aan innovatieve websites. Voor klanten die een frisse en moderne website willen of die zoeken naar de meest recente mogelijkheden op het gebied van websitetechniek. Door middel van een maatwerk website, of op basis van WordPress.

Want, WordPress biedt tal van professionele mogelijkheden. Dat betekent een website die uitstekend werkt, waarbij u het beheer desgewenst zelf kunt voeren. In een eenvoudig CMS, dat duidelijk aangeeft wat de mogelijkheden zijn en hoe dit van invloed is op de werking en verschijning van de website. We zetten een paar van de professionele mogelijkheden op een rij, zodat de website meer wordt dan een visitekaartje.

Sticky-menu aan de bovenzijde van het scherm

Een van de professionele mogelijkheden in WordPress is een sticky menu, helemaal bovenaan de pagina. Zodra de bezoeker begint te scrollen scrollt het menu gewoon mee. Op die manier zijn de menu-items altijd binnen handbereik, om eenvoudig verder te navigeren.

Tip: we kunnen het sticky menu dezelfde vormgeving meegeven als het originele menu bij het openen van de pagina. Of zorgen voor een smallere variant, zodat er zo min mogelijk schermruimte verloren gaat.

Professionele websites bieden vandaag de dag vaak de mogelijkheid om te reageren op geplaatste artikelen. En dat is niet alles, want anderen willen graag kunnen aangeven wat ze van een reactie vinden.

Maximaal aantal inlogpogingen beperken

Ook op het gebied van veiligheid biedt WordPress uitstekende professionele mogelijkheden. Bijvoorbeeld om het aantal inlogpogingen in het CMS te beperken. Zodra iemand meerdere keren een verkeerd wachtwoord invult kan WordPress ervoor zorgen dat die gebruiker (tijdelijk) geen toegang meer krijgt.

Op die manier voorkomen we eenvoudig dat kwaadwillenden onbeperkt kunnen proberen de website binnen te komen. Grondige beveiliging voor WordPress, om daar professioneel uitstekend gebruik van te kunnen maken.

Likes (en dislikes) bij reacties op artikelen

Professionele websites bieden vandaag de dag vaak de mogelijkheid om te reageren op geplaatste artikelen. En dat is niet alles, want anderen willen graag kunnen aangeven wat ze van een reactie vinden. En die mogelijkheid biedt WordPress ook. Het is mogelijk om reacties toe te laten en daar likes of dislikes aan te geven. Op die manier kan er een interessante discussie ontstaan of kunnen bezoekers meteen zien welke comments door anderen het best gewaardeerd worden.

WordPress website laten maken

Enthousiast over WordPress en ook een website laten maken? Wij gaan er graag mee aan de slag. We kunnen u uiteraard meer vertellen over de diverse professionele mogelijkheden van WordPress, zodat u een goed beeld krijgt van hoe we u daarmee van dienst kunnen zijn.

Eerst meer weten over WordPress en hoe we websites bouwen vanuit Alkmaar? We werken voor heel Nederland, dus horen graag van u. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.