SaaS-oplossing: zorgeloze performance met optimale veiligheid

SaaS staat voor Software as a Service en is daarmee de ideale keuze om zorgeloos te profiteren van performance en van veiligheid. We zorgen er met de maatwerk software ontwikkeling voor dat we applicaties ontwikkelen die u optimaal kunt gebruiken zoals u wenst, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

We vertalen uw algemene wensen en ideeën naar software ontwikkeling, waarbij we er met de SaaS-oplossing voor zorgen dat u optimaal zorgeloos kunt ondernemen. We begrijpen dat u geen tijd heeft om de software te updaten of de beveiliging goed in de gaten te houden. Wij nemen het technische softwaregedeelte voor onze rekening, zodat u kunt rekenen op de maximale performance en een waterdichte beveiliging.

Geen omkijken dankzij Software as a Service

Het grote voordeel van onze SaaS-oplossingen is dat u daar zelf totaal geen omkijken naar heeft. Wij weten hoe we u kunnen ontzorgen, het is de manier waarop we ervoor zorgen dat onze klanten onbelemmerd kunnen ondernemen.

We gaan uit van uw specifieke wensen en slagen er niet zelden in die flink te overtreffen, zodat u kunt rekenen op een maximale performance van de SaaS-oplossing

We gaan voor u aan de slag met de ontwikkeling van de software en verzorgen vervolgens ook het beheer daarvan. We kunnen ons richten op het onderhoud, de updates die er nodig zijn en uiteraard preventieve controles, zodat zich geen problemen voordoen. Het zijn een aantal belangrijke elementen, waarmee we ervoor zorgen dat u zich daar niet druk over hoeft te maken.

Maximale performance met up-to-date technologie

Uiteraard levert dat de mogelijkheid op tot zorgeloos ondernemen, maar er zijn twee andere belangrijke kenmerken van SaaS-oplossingen door InterClient. We zorgen er namelijk voor dat u kunt rekenen op de maximale performance. We houden de soft- en hardware up-to-date, waardoor u kunt rekenen op een maximale verwerkingssnelheid en handige toepassingen die zorgen voor een optimale productiviteit.

We gaan uit van uw specifieke wensen en slagen er niet zelden in die flink te overtreffen, zodat u kunt rekenen op een maximale performance van de SaaS-oplossing. Dat betekent dat u er gebruik van kunt maken zoals u dat wenst en dat dit zelfs soepeler verloopt dan u zou verwachten.

Veiligheid dankzij beveiligde verbinding

Ten tweede zorgen we met de SaaS-oplossingen voor maximale veiligheid, bijvoorbeeld door de verbinding die we daarvoor gebruiken goed te beveiligen. Dit is een van de essentiële voorwaarden om u zorgeloos te kunnen laten ondernemen.

We houden ons op dit gebied netjes aan de Europese richtlijnen voor privacy, zodat u er vanuit kunt gaan dat de data alleen voor u zichtbaar is. We vertellen u graag meer over hoe we reageren op calamiteiten of incidenten, zodat u zich ook daar geen zorgen over hoeft te maken.

Meer weten over SaaS-oplossingen en benieuwd wat we daarin voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, net als wanneer u een app of reguliere software wilt laten ontwikkelen.