SaaS oplossingen: 3 voordelen voor niet-IT bedrijven

Misschien heeft u eerder gehoord van SaaS oplossingen, bijvoorbeeld van collega-bedrijven die er ontzettend over te spreken zijn. Maar, hoe werkt het precies en wat zijn de voordelen? Met name niet-IT bedrijven vragen ons er regelmatig naar.
SaaS staat voor Software as a Service. Het voorkomt dat u de software zelf aan moet schaffen, zelf onder de knie moet krijgen en volledig moet beheren. In plaats daarvan nemen we het technische werk uit handen, zodat u direct profiteert van de voordelen.

Voordelen van Software as a Service

Software as a Service is een categorienaam, voor allerlei oplossingen. Bijna alle software is tegenwoordig op deze manier beschikbaar. Dat betekent dat we ook uw organisatie daarmee uitstekend van dienst kunnen zijn. U profiteert van de volgende voordelen:
  • Bespaar tijd en geld
    SaaS oplossingen besparen tijd en geld. Het voorkomt dat u de software volledig zelf moet aanschaffen, daarin medewerkers moet trainen en het beheer moet voeren. Met name kleinere organisaties profiteren, omdat u misschien niet de capaciteit heeft om dit professioneel op te pakken.
  • Geen omkijken naar onderhoud, updates en controles
    Software blijft goed werken als die regelmatig wordt onderhouden. Het is belangrijk om updates door te voeren en controles te doen. Met Software as a Service nemen wij dat voor u uit handen. Daar heeft u daarom zelf geen omkijken meer naar.
  • Software zonder storingen
    We monitoren de software die u gebruikt, gewoon van afstand. Dat betekent dat we de meeste storingen meteen in de kiem kunnen smoren, of zelfs eerder. Het resultaat is software zonder storingen, waar u zonder problemen gebruik van kunt maken.

SaaS oplossing laten ontwikkelen

Denkt u eraan om een SaaS oplossing te laten ontwikkelen of wilt u op deze manier gebruik maken van nieuwe software? We kunnen specifieke functionaliteiten uitwerken. En sterker nog, dat doen we natuurlijk in de huisstijl van uw organisatie.
Het betekent dat u een stuk soepeler om kunt gaan met de software die er beschikbaar is. Afgestemd op de manier waarop u daar binnen de organisatie gebruik van wilt maken. En met het beheer door onze specialisten, om u daarover in ieder geval geen zorgen te hoeven maken.
Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.