Software ontwikkeling: 3x zorgeloos ondernemen

Software ontwikkeling biedt uiteenlopende maatwerk mogelijkheden, zodat u als onderneming nieuwe diensten kunt aanbieden of procedures gemakkelijker kunt maken. Automatiseer belangrijke stappen in het proces of zorg ervoor dat u klanten waardevolle extra informatie kunt aanbieden.

We gaan graag aan de slag met uw wensen en zorgen er met software ontwikkeling voor dat we u het ondernemen gemakkelijker of interessanter maken. We gebruiken daarbij een grondige voorbereiding, zodat daarna goed duidelijk is wat u van ons verwacht en wat we u aan de andere kant kunnen bieden. Eenmaal gerealiseerd zorgen we er met 3 handige extra’s na de software ontwikkeling voor dat u zorgeloos kunt blijven ondernemen.

Periodiek onderhoud van de software

Tijdens de software ontwikkeling implementeren we actuele technieken en slimme oplossingen van dit moment. Dat neemt echter niet weg dat de wereld van software zich vlot ontwikkeld en dat bestaande systemen soms wat aandacht nodig hebben. We voeren standaard periodiek onderhoud uit voor de software die we ontwikkelen, waarmee we ervoor zorgen dat die in de toekomst net zo goed werkt als op dit moment. U heeft er geen omkijken naar, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

We zorgen er daarmee voor dat we eventuele lekken zo snel mogelijk dichten of die in eerste instantie al niet laten ontstaan.

Preventieve controle door specialisten

Software blijft software, zelfs wanneer u dat door de meest ervaren en gespecialiseerde ontwikkelaars van InterClient laat bouwen. Dat betekent dat er storingen op kunnen treden of dat sommige functionaliteiten soms niet zo werken zoals u dat zou verwachten. Dat is helaas een gegeven, al is daar gelukkig wel wat aan te doen. We zorgen er met de preventieve controle door onze specialisten voor dat we storingen en andere problemen in de kiem kunnen smoren. Sterker nog, vaak hebben we het probleem al opgelost voordat u er mee te maken krijgt.

Regelmatige updates ter beveiliging

Tenslotte wordt software steeds vaker een doelwit voor hackers en anderen die kwaad in de zin hebben. Ze proberen ondernemingen aan te vallen via de digitale weg, nu de fysieke kanalen over het algemeen goed beveiligd zijn. Vandaar dat we veel tijd en moeite steken in de beveiliging van uw software en de updates daarvan. We zorgen er daarmee voor dat we eventuele lekken zo snel mogelijk dichten of die in eerste instantie al niet laten ontstaan.

Tip: op voorhand van de software ontwikkeling brengen we graag samen met u in kaart welke beveiligingsrisico er relevant zijn. Daar stemmen we de beveiliging en bijvoorbeeld de frequentie van de updates graag samen met u op af.

Software ontwikkeling met 20 jaar ervaring

We beschikken bij InterClient over meer dan 20 jaar ervaring met software ontwikkeling, waardoor we als geen ander weten waar u qua beveiliging en onderhoud mee te maken kunt krijgen. Op die manier kunnen we eventuele storingen of problemen vaak eenvoudig voorzijn, zodat u zorgeloos kunt ondernemen.

Meer weten? Neem contact met ons op, we horen graag van u.