Video-headers en push-meldingen: innovatie voor uw WordPress website

Benieuwd naar de trends en belangrijkste innovaties voor WordPress websites? De techniek is vergevorderd en biedt professionele mogelijkheden, zoals video-headers en push-meldingen.

WordPress-websites zien er al veel langer heel professioneel uit, dankzij geavanceerde thema’s en templates. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een website in WordPress op maat te laten maken, waardoor het CMS niet meer onderdoet voor veel ‘eigen’ oplossingen. Bovendien is het goed mogelijk om push-meldingen te versturen, om de interactie met bezoekers aan te gaan.

Video-headers: goede eerste indruk

Video-headers maken een geweldige eerste indruk. De website oogt professioneel en het biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld de werkwijze in het bedrijf te laten zien.

Een video-header is beschikbaar met een ‘loop’, om die steeds opnieuw af te laten spelen. Het creëert een belangrijke mate van dynamiek, die meteen de aandacht trekt. Bovendien biedt het allerlei mogelijkheden om veel relevante informatie over te brengen, zonder dat daar een meer traditionele slider voor nodig is.

Push-meldingen: online interactie

Bedrijven die online de interactie met hun bezoekers willen aangaan kunnen daarvoor bovendien gebruik maken van push-meldingen. Het is mogelijk om een melding te versturen bij een nieuw bericht, bij een nieuw artikel op de website of om een andere reden.

De werking van de meldingen hangt af van de gebruikte browser en het besturingssysteem. Het is in ieder geval goed mogelijk om een melding te geven of om toestemming te vragen, gewoon met een WordPress-website. Het biedt mogelijkheden voor meer interactie met bezoekers, om hen beter te betrekken bij de website.

WordPress website laten maken

Het zijn twee belangrijke innovaties binnen WordPress, die al een tijdje mogelijk zijn. Inmiddels worden ze bekender bij het grotere publiek, waardoor steeds meer bedrijven daar gebruik van gaan maken. Wij bouwen en ontwikkelen de websites in WordPress en met andere technieken, bijvoorbeeld voor webshops of om maatwerk te kunnen leveren.

Twijfelt u tussen maatwerk en een WordPress-website of bent u benieuwd naar de specifieke mogelijkheden in de beide gevallen? We leggen er graag over uit, aan de hand van de manier waarop we werken. We zorgen er met voorbeelden vanuit ons portfolio voor dat we kunnen laten zien wat er mogelijk is.

Benieuwd naar die mogelijkheden of specifiek gebruik maken van bijvoorbeeld een video-header en een push-melding op de website? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden op dat gebied. Net als over andere belangrijke innovaties, voor een website die uitstekend werkt.