Waarom een WooCommerce webshop? 5 goede redenen

WooCommerce webshop laten maken? We zetten 5 goede redenen op een rij. Het is eigenlijk niet meer dan een plugin voor WordPress, die ondertussen heel veel mogelijkheden te bieden heeft.

Dus bent u benieuwd hoe dat werkt en waarom andere bedrijven hier gebruik van maken? Het heeft de potentie om uit te groeien tot het grootste platform voor webshops, dus we leggen u graag uit waar dit vandaan komt. 

5 redenen voor WooCommerce in WordPress

Het zijn deze 5 redenen die ervoor zorgen dat zoveel anderen gebruik maken van WooCommerce voor hun webshop in WordPress:

 • Eenvoudig in gebruik
  WooCommerce is heel eenvoudig in het gebruik, net als WordPress. Dus kunt u werken met dit CMS? Of sterker nog, kunt u werken met Word? Dan is de kans groot dat u ook met WooCommerce voor uw webshop goed uit de voeten kunt. U heeft er geen kennis van code voor nodig, terwijl u prachtige webwinkels kunt maken waarin van alles mogelijk is. 
 • Goedkope keuze
  Een webwinkel mag natuurlijk niet te duur zijn, om daar onderaan de streep een mooi bedrag mee te verdienen. En in dat geval is WooCommerce een uitstekende keuze. De software is gewoon gratis beschikbaar, net als WordPress. Dat betekent dat u alleen betaalt voor het bouwen en de extra functionaliteiten die u zoekt. 
 • Helemaal in eigendom
  Misschien heeft u zich al een beetje verdiept in het bouwen van een webshop. Dat kan via allerlei platformen, waar u soms een klein bedrag per maand voor betaalt. Houd er rekening mee dat u nooit helemaal eigenaar wordt van de winkel. Met WooCommerce is het uw webshop, en kunt u daar dus mee doen wat u wilt. 
 • Goed voor SEO
  WooCommerce biedt net als WordPress allerlei mogelijkheden voor SEO, waarmee u optimaliseert voor de zoekmachines. Zo weet u zeker dat uw producten bovenaan in de zoekresultaten komen te staan. 
 • Uitstekend aan te passen
  U heeft met WooCommerce de keuze uit meer dan 500 officiële plugins en opties. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om van alles te laten ontwikkelen. Zo helpen we u de webshop helemaal naar uw wens en smaak in te richten. 

WooCommerce webshop laten maken

Wilt u een WooCommerce webshop laten maken? We gaan er graag mee aan de slag, ook als u op dit moment al een WordPress-website heeft. Het biedt de mogelijkheid om een webwinkel toe te voegen, zodat u uw producten ook online kunt aanbieden. En heeft u vragen over WooCommerce, over hoe u de webshop kunt beheren en wat er professioneel allemaal mogelijk is? We leggen het graag uit, om u te helpen de juiste keuze te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.