Webapplicatie laten maken: 5 voorbeelden om inspiratie op te doen

Wilt u een webapplicatie laten maken? Het gaat om meer dan leuke gimmicks en extra’s voor consumenten, omdat juist de zakelijke markt er ontzettend veel behoefte aan heeft. Sterke applicaties maken bedrijfsprocessen eenvoudiger. Ze besparen kosten, besparen kostbare tijd en maken de afhandeling van processen makkelijker. Bovendien kunnen applicaties helpen de klanttevredenheid te verbeteren en medewerkers te betrekken bij de echt belangrijke taken.
Goede applicaties bieden allerlei voordelen. Maar, wat zijn voorbeelden van dergelijke toepassingen? We krijgen regelmatig vragen van klanten die niet precies weten wat er allemaal mogelijk is.

Voorbeelden van webapplicaties

Daarom werken we 5 korte voorbeelden van webapplicaties uit. Het gaat om B2B-applicaties, dus speciaal bedoeld voor de zakelijke markt:
 • Voorraadbeheersysteem
  Hoeveel voorraad is er beschikbaar? En hoe kunt u dat automatisch laten aanpassen op het moment dat er een verkoop plaatsvindt? Een webapplicatie maakt dat mogelijk, zelfs bij meerdere locaties of verkooppunten. Op die manier is altijd duidelijk wat er nog op voorraad is (en wat er weer ingekocht moet worden).
 • Kilometerregistratie
  Hoeveel kilometers rijden medewerkers gemiddeld naar klanten? En waar zou het misschien efficiënter kunnen? Een webapplicatie kan het bijhouden. En meer dan dat, door daarover duidelijk te rapporteren. Een dashboard maakt bijvoorbeeld goed inzichtelijk waar het beter of goedkoper kan.
 • Urenregistratie
  Op een vergelijkbare manier is het veel makkelijker om uren met een applicatie te registreren. Dus wilt u het makkelijker maken om bij te houden hoeveel uren medewerkers bij klanten besteden? Laat een applicatie ontwikkelen, die ze bijvoorbeeld vanaf hun laptop of zelfs een mobiele telefoon makkelijk kunnen oproepen om te gebruiken.
 • CRM-systeem en koppelingen
  Meer uitgebreide applicaties op het web zijn bijvoorbeeld het CRM-systeem en de verschillende koppelingen daarvoor. Het is op die manier mogelijk om allerlei systemen met elkaar te laten samenwerken. We ontwikkelen altijd op maat, dus zijn benieuwd naar de systemen die u al heeft en die u met elkaar wilt verbinden.
 • Planningsysteem
  Het planningssysteem vraagt om de verwerking van een grote hoeveelheid data. Een webapplicatie biedt de mogelijkheid om dit automatisch te laten analyseren. En bijvoorbeeld voorstellen te laten doen, om sneller tot de ideale oplossing te komen. Het is de beste manier om de verwerking sneller te maken, betere keuzes te maken en op die manier kostbare tijd en geld te besparen.

Webapplicatie laten maken

Wilt u een webapplicatie laten maken? Wij hebben de ervaring die u zoekt. Dat betekent dat we u uitgebreid kunnen vertellen over de specifieke mogelijkheden. En dat we graag luisteren naar uw wensen, om u daarmee volledig op maat van dienst te kunnen zijn.
We bouwden in de afgelopen jaren veel webapplicaties, bijvoorbeeld in de bovenstaande categorieën. Daarnaast bouwen we aan applicaties voor de logistieke planning, een factuurprogramma en bijvoorbeeld een Voice-over-IP-centrale. Uiteindelijk zorgen wij er met de mobiele applicaties en de webapplicaties voor dat de bedrijfsprocessen zo soepel mogelijk verlopen.
Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.