Website op maat: sneller en beter vindbaar in Google

Website op maat laten maken of benieuwd naar de voordelen daarvan? Het is de keuze die Google het best waardeert, omdat u voorkomt dat er sprake is van allerlei overbodige code in de HTML. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat de website razendsnel laadt, om bezoekers meteen de informatie aan te bieden waar zij naar op zoek zijn. Dankzij een maatwerk website lukt het veel beter om daarmee hoog in Google te komen. Belangrijk, omdat 95% van de internetgebruikers via die zoekmachine op zoek gaat naar uw producten en diensten. Een website op maat biedt de mogelijkheid om helemaal bovenaan de zoekresultaten te komen, zodat u daarmee goed zichtbaar bent voor iedereen met een aankoop- of aanvraagintentie.

Ontwikkeling op maat: alleen wat er nodig is

Ontwikkelen we de website op maat? We bespreken uw wensen en gaan op basis daarvan alleen aan de slag met wat u nodig heeft. Gebruikt u geen fotogalerij en geen carroussel met verschillende headers op de homepage? Het is belangrijk om die elementen dan ook niet in de HTML-code op te nemen. Wij voorkomen onnodige code, waarmee we een ‘schone’ website garanderen. Dit is precies wat Google, Bing en andere zoekmachines waarderen. Door de overbodige code weg te laten voorkomen we dat de pagina traag laadt. In plaats daarvan zit de website technisch perfect in elkaar, waarmee u kunt rekenen op een hogere positie in de zoekmachines.

Slank en snel

De maatwerk website ontwikkelen we slank en snel. Door ons alleen te richten op de code die echt nodig is loopt de laadtijd niet te ver op. In plaats daarvan zijn pagina’s binnen een paar milliseconden beschikbaar. Als bezoekers met hun ogen knipperen is de pagina geladen, om er daarna meteen gebruik van te kunnen maken. Ondertussen zorgen we er met de schone HTML-code voor dat alle elementen precies werken op de manier die u wenst. Het risico op fouten neemt af, omdat er minder elementen zijn die elkaar in de war kunnen schoppen. In plaats daarvan werkt het gewoon op de manier die u zou verwachten, zonder vervelende foutmeldingen en foutcodes. En is er toch een keer wat aan de hand? Dankzij het technisch slanke ontwerp komen we er veel sneller achter waar het aan ligt.

Hoger in Google met een website op maat

Wilt u hoger in Google komen en daarvoor een website op maat laten maken? Of meteen goed van start gaan met uw online avontuur? Wij zijn uw specialisten voor een maatwerk website, zowel in Alkmaar als in de rest van Noord-Holland en in heel Nederland. Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.