Zo vindt u de juiste ontwikkelaar voor software op maat

Ontwikkelaar vinden voor software op maat, maar weet u niet goed waarop te letten? We helpen u de juiste ontwikkelaar te vinden, bijvoorbeeld door te letten op 4 belangrijke technische aspecten.

Ontvangt u de belangrijke documentatie bij de software op maat? Die beschrijft helder hoe de applicatie aan de binnenkant werkt.

4 technische aspecten om op te letten

Benieuwd waarop te letten? Wij zetten het voor u op een rij:

  • Gebruikt framework
  • Mogelijkheid tot testen
  • Eventuele outsourcing
  • Documentatie bij de software

1. Gebruikt framework

Welk framework gebruikt de ontwikkelaar, als u daar software op maat wilt laten maken? Bekende frameworks zijn Laravel en Vue.js, die allerlei mogelijkheden bieden. En is er geen sprake van een framework of gaat het om een eigen toepassing? Houd er dan rekening mee dat dit gevolgen kan hebben voor onderhoud in de toekomst.

2. Mogelijkheid tot testen

Het is belangrijk om alle software op maat eerst uitgebreid te testen. Om er zeker van te zijn dat dit werkt zoals het bedoeld is. En geen onverwachte resultaten oplevert, die in theorie niet warm voorzien.

Tip: geautomatiseerd testen? Dat kan met Laravel Dus en bijvoorbeeld PHPUnit.

Goede software ontwikkelaars voor software op maat hebben een tester in dienst. Om vast te stellen dat het allemaal werkt zoals het bedoeld is, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

3. Eventuele outsourcing

Maakt het bureau voor de te ontwikkelen software op maat gebruik van outsourcing? Het helpt de kosten te drukken, maar vraagt ook om een meer betrokken houding. Om zeker te weten dat alles op de juiste manier verloopt en er geen foutjes in de code sluipen.

4. Documentatie bij de software

Ontvangt u de belangrijke documentatie bij de software op maat? Die beschrijft helder hoe de applicatie aan de binnenkant werkt. Om er mee aan de slag te gaan en essentieel bij onderhoud, uitbreidingen of een overdracht.

Software op maat: samen aan de slag

Aan de slag met software op maat en daarvoor op zoek naar een ervaren ontwikkelaar? We leggen u graag uit hoe we werken en hoe we ervoor zorgen dat we dit in goede banen leiden. Met aandacht voor de belangrijke technische aspecten, zodat u zich daar niet druk over hoeft te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.