Salomonstraat 16
072 564 3980

Bouwen in blocks en WordPress met de kortste laadtijd

WordPress website laten maken waarmee u zeker weet dat u weer jaren vooruit kunt? Het CMS is nog altijd het populairste ter wereld en het lijkt er niet op dat dit snel zal veranderen. Wel is er sprake van belangrijke trends, voor de manier waarop u de content beheert en zorgt voor online succes.

We bouwen WordPress-websites volgens beschikbare thema’s en templates of ontwikkelen die volledig op maat. Altijd op basis van uw wensen en natuurlijk volgens de laatste trends. Zodat u kunt bouwen in Blocks en kunt vertrouwen op een extreem korte laadtijd. Als belangrijke aspecten van een sterke website, waarmee u de kans heeft om online succes te boeken.

Ondertussen zorgen we voor een website die technisch geweldig werkt. Bijvoorbeeld dankzij een korte laadtijd voor de pagina’s. Die belangrijke is dan ooit, omdat bezoekers online de beste ervaring willen hebben.

Bouwen in Blocks

Sinds de lancering van WordPress Gutenberg kunt u bouwen in Blocks. Als grootste verandering in de 16-jarige geschiedenis van het CMS. Waar inmiddels alweer tal van updates voor zijn uitgebracht, om het u online zo makkelijk mogelijk te maken.

Aan de hand van grote blokken op de website, bijvoorbeeld om een pagina op te bouwen. Met tekst en met titels, net als met afbeeldingen en alle andere inhoud die u wilt publiceren.

Tip: we bouwen de website graag in Blocks voor u op. En wilt u er daarna zelf mee aan de slag? In WordPress Gutenberg is dat enorm gebruiksvriendelijk. Zodat u er ook zonder kennis van code gewoon zelf mee verder kunt. Natuurlijk vanuit een back-up, waarmee we ervoor zorgen dat u altijd terug kunt naar de vorige versie.

Kort, korter en kortst

Ondertussen zorgen we voor een website die technisch geweldig werkt. Bijvoorbeeld dankzij een korte laadtijd voor de pagina’s. Die belangrijker is dan ooit, omdat bezoekers online de beste ervaring willen hebben.

Met name op mobiele apparaten kan een minder korte laadtijd het verschil maken. Om bezoekers meteen aan te bieden waar ze naar op zoek zijn. Om te voorkomen dat één seconde vertraging leidt tot 7% minder conversie.

Tip: benieuwd naar de mogelijkheden? We adviseren graag over Accelerated Mobile Pages (AMP) en bijvoorbeeld Progressive Web Apps (PWA).

WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken en benieuwd naar de mogelijkheden daarvoor? We leggen het graag uit, aan de hand van de websites die we onlangs bouwden. Voor klanten die zochten naar maatwerk of die juist gebruik wilden maken van de templates en de thema’s die er beschikbaar zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.