Talent & Succes

Het Talentenprisma verbindt bijna alle bestaande persoonlijkheids- en organisatiemodellen.
Zo kun je door het maken van een persoonlijkheidsscan conclusies trekken over jouw kwaliteiten, valkuilen, competenties, organisatierollen en meer.

De vraag

Een systeem waarbij organisaties, leidinggevende en medewerkers inzicht krijgen in de talentontwikkeling, het werkplezier en de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Door middel van het Talentenprisma moesten bijna alle bestaande persoonlijkheids- en organisatiemodellen verbonden kunnen worden.

De oplossing

Het team van Interclient ontwikkelden een webapplicatie die op desktop, tablet en mobiel perfect functioneert. De gebruikers van Talent & Succes hebben de beschikking tot drie type scans:
De persoonstype scan, deze geeft een uitgebreide beschrijving van jouw persoonlijkheid.
De beroepen scan, deze geeft vooral de bij jouw persoonlijkheid passende beroepen.
De competentiescan, deze geeft je een beeld van je sterke en verbeterpunten. Bij een competentiescan kun je als gebruiker ook een persoonlijk ontwikkelplan maken. Met deze geautomatiseerde tool die wij hebben ontwikkeld kun je eenvoudig plannen hoe je je sterke kanten beter gaat benutten en aan je verbeterpunten gaat werken.

Bij alle scans wordt een geautomatiseerde grafiek getoond op basis van alle input.

  • Talentenprisma
  • Geautomatiseerde grafieken
  • Maatwerk MVC applicatie
Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.


Contact us

Explide
Drag