Salomonstraat 16
072 564 3980

Geweldig app-idee: ontwikkel een bot om mee te chatten

Op zoek naar goede ideeën om een eigen app te ontwikkelen? Met een app zijn er dingen mogelijk die met een (mobiele) website niet lukken. Bijvoorbeeld als u een chat-app wilt ontwikkelen, die u kunt gebruiken om een bot met klanten te laten spreken.

Hoe mooi zou het zijn als zij voortaan meteen antwoord krijgen? En als ze informatie ontvangen als ze dat nodig hebben? Het is maximale toegevoegde waarde voor de klant, door een app te ontwikkelen met deze bijzondere mogelijkheden.

Automatisch antwoord: nooit meer wachten

Als uw onderneming groeit wordt het moeilijker om iedereen persoonlijk te woord te staan. De wachttijden nemen toe en het lukt niet meer om overal meteen op te reageren. In dat geval is een chat-app met een bot een goed idee.

De bot kan op basis van een algoritme slimme antwoorden geven op vragen die klanten hebben. En is dat nog een stap te ver? Kies dan een bot die in ieder geval antwoord geeft en laat zien hoe lang de wachttijd ongeveer is. Klanten hoeven niet eerst een tijd te wachten, waardoor u ze een stuk beter van dienst kunt zijn.

Informatie als dat nodig is

De chat-app is andersom ook actief te gebruiken. In een eigen app of via bijvoorbeeld WhatsApp of Messenger. Probeer informatie te verstrekken op het moment dat dit belangrijk is. Bijvoorbeeld voor een herinnering aan een afspraak of door belangrijke informatie aan te bieden die iemand niet mag vergeten.

Toegevoegde waarde voor de klant

Er ontstaat in de beide gevallen heel duidelijke toegevoegde waarde voor de klant. Het is niet meer nodig om te wachten op een antwoord. En dankzij de slimme bot wordt er minder vergeten, bijvoorbeeld om op tijd aanwezig te zijn voor de afspraak. In de beide gevallen kan de app helpen het klanten een stuk makkelijker te maken. Dat is iets dat zij zullen waarderen, waardoor dit afstraalt op uw product, merk of bedrijf.

App laten maken: ervaren specialisten

Een app laten maken en daarvoor op zoek naar ervaren specialisten in app-ontwikkeling? We vertellen u graag over apps die we al maakten en hoe we ook u daarmee goed van dienst kunnen zijn.

Bij InterClient hebben we veel ervaring met allerlei soorten apps. We zorgen er daarmee voor dat u kunt rekenen op een professioneel geheel, afgestemd op uw hoe klanten daar gebruik van willen maken. Met slimme extra’s om zoveel mogelijk waarde toe te voegen. De beste manier om een app te ontwikkelen en die in te zetten voor uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon eens een kop koffie komen drinken? Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.