Ontwikkeling

App ontwikkelen of een applicatie laten maken? InterClient is software ontwikkelaar en gespecialiseerd in SaaS-oplossingen.
Wilt u een eigen webapplicatie laten maken of er met een mobiele app voor zorgen dat u klanten beter van dienst kunt zijn op mobiele apparaten?

Applicatie ontwikkelaar

Zoekt u een applicatie ontwikkelaar voor een mobiele app binnen uw huisstijl, met handige functionaliteiten die het mobiel gebruik van uw dienstverlening gemakkelijker maakt? U kunt een webapplicatie laten maken of een native app laten ontwikkelen. We kunnen een mobiele app ontwikkelen voor Android, iOS en/of Windows mobile, waarmee u zich richt op het grootste deel van de mobiele gebruikers. We verzorgen de applicatie ontwikkeling op basis van uw specifieke wensen, gecombineerd met onze brede praktijkervaring.

 

 

 

Webapplicatie laten maken

We kunnen een app ontwikkelen, zoals online als native op een van de mobiele platforms. We zijn een ervaren applicatie ontwikkelaar en kennen de verschillende programmeertalen en -mogelijkheden. Wilt u een webapplicatie ontwikkelen en daarmee profiteren van de optimale toegankelijkheid? Gebruikers hoeven geen mobiele applicatie te installeren en kunnen profiteren van maximale dataveiligheid dankzij opslag in de cloud in plaats van op een USB-stick die verloren kan worden.

We werken als applicatie ontwikkelaar graag aan een webapplicatie, waarmee we voorkomen dat er software-updates plaats hoeven te vinden. Online is altijd de meest actuele versie beschikbaar. We lichten u als software ontwikkelaar graag de verschillen tussen een native app en een webapplicatie toe, zodat u daar de beste keuze uit kunt maken in uw specifieke situatie.

 

 

 

 

Software op maat laten ontwikkelen

Als software ontwikkelaar werken we aan applicaties op maat. We zorgen er als applicatieontwikkelaar voor dat u gebruik kunt maken van praktische software met geavanceerde mogelijkheden, zonder dat u daar dure pakketten voor hoeft aan te schaffen. Systemen met elkaar koppelen of er met software naast een webapplicatie voor zorgen dat alles naadloos met elkaar samenwerkt en onderling goed communiceert? We gaan er graag voor u mee aan de slag.

We combineren de technische kennis van onze software ontwikkelaars met een behulpzame werkwijze, waarbinnen we concreet met u meedenken. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met software ontwikkeling, in de meest brede zin van het woord. We werken aan mobiele applicaties, web applicaties en software voor desktop systemen. Bovendien hebben we een uitgebreide ervaring met SaaS-oplossingen, bijvoorbeeld om u het software beheer uit handen te nemen.

 

 

SaaS oplossing

Onze SaaS-oplossingen voor software ontwikkeling helpen u de bedrijfsvoering te optimaliseren. We verzorgen het onderhoud, regelmatige updates en preventieve controles. We voorkomen daarmee vervelende storingen, zodat u gewoon door kunt werken aan de belangrijke projecten. Automatisering bespaart tijd en geld, mits u dat op de juiste wijze inricht en u kunt vertrouwen op betrouwbare software ontwikkeling door ervaren specialisten.

Software laten ontwikkelen door specialisten in software ontwikkeling? We werken aan specifieke functionaliteiten binnen een ontwerp dat aansluit bij uw huisstijl. We zijn de software ontwikkelaar waar u naar zoekt, gespecialiseerd in brede toepassingen voor uw specifieke branche of om het uw klanten op de desktop en mobiel zo gemakkelijk mogelijk te maken.

 
 
Logo gemeente amsterdam
Logo ERC
Logo gemeente Rotterdam
Logo SN
Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij als software ontwikkelaar hebben alle kennis en ervaring om met onze efficiënte aanpak van jouw wens een innovatieve software oplossing te maken.

Contact opnemen
 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Afbeelding medewerker

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.


Software laten ontwikkelen? App laten bouwen? Webapplicatie laten maken? Maatwerk koppeling nodig?