Kluitman webshop

Kluitman is de oudste, zelfstandige uitgeverij van kinderboeken en jeugdboeken in Nederland van onder meer van Koen Kampioen en de Kameleon

Webshop Uitgeverij Kluitman

Uitgeverij Kluitman is de oudste zelfstandige kinderboeken uitgeverij van Nederland. De uitgeverij werd in 1864 opgericht door de grondlegger Pieter kluitman.

We hebben deze super dynamische webshop op maat gemaakt in het krachtige Magento, waarin Kluitman meer dan 500 verschillende soorten boeken aanbiedt.

We hebben diverse functionaliteiten toegevoegd zoals een zoek functionaliteit waarbij een duidelijk overzicht wordt getoond van de zoekresultaten. Ook hebben we een dynamische webshop koppeling ontwikkelt tussen verschillende websites, waarin boeken dynamisch worden getoond op dochtersites van Kluitman. Een dynamische nieuws module, waarbij op één plek het nieuwsbericht wordt aangemaakt en vervolgens kan worden getoond op één of meerdere dochtersites van Kluitman.

De Kluitman e-commerce webshop is zo ontwikkelt dat de Magento webwinkel binnen een dynamische PHP website draait. Dit zorgt ervoor dat de homepagina snel laadt wat weer gunstig is voor de zoekmachines.

Webshop info

  • Ontwikkelt in Magento
  • Nieuwsberichten koppeling met dochter sites
  • Live producten koppeling met dochter sites
  • Een Magento webshop naast een website in het boozd CMS
  • In samenwerking met boozd

Wat is Magento?

De Magento webshop vormt de keuze voor het meest geavanceerde en meest gebruikte webwinkel CMS. U kunt een Magento webshop laten bouwen om uw offline activiteiten naar online te brengen of een nieuwe Magento webwinkel te beginnen. Het CMS is uiterst geavanceerd en maakt professionele koppelingen mogelijk met bijvoorbeeld kassasystemen, voorraadsystemen en ERP-systemen.

Eigen webwinkel starten

Heeft u een webshop maar voldoet de webshop niet de gewenste doelstellingen? Of is uw webshop verouderd of werkt deze niet goed op mobiel of tablet? Dit zijn zaken waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Wij ontwikkelen webwinkels door heel Nederland. Dankzij onze werkwijze waarbij we direct telefonisch of e-mail contact met onze klanten hebben, zijn we altijd snel bereikbaar en kunnen we snel schakelen.

Ook zo’n webshop?

Bel ons
072 564 3980
Bezoek ons
Salomonstraat 16, 1812 PA Alkmaar
E-mail ons
info@interclient.nl