Staal accountants website

Website Staal Accountants

Staal Accountants is al sinds 1946 werkzaam voor het MKB en de ZZP-er. Staal Accountants is het accountantskantoor voor onder andere uw financiële planning, financiële administratie, fiscaal advies en salarisadministratie. Kortom een sterk team dat met u meedenkt om mee te werken aan uw succes!

We hebben voor Staal Accountants een maatwerk website gerealiseerd wat geheel in de eigen huisstijl van Staal Accountants is ontworpen door boozd. De website bevat verschillende specifieke functionaliteiten.

We hebben een schaalbare slider op de homepagina ontwikkelt en in de website lezen we het nieuws uit wat ook weer in de hoofdnavigatie van de website wordt getoond.

Deze maatwerk website hebben we zo ontwikkelt dat er geen overbodige codes worden gebruikt, waardoor de website sneller laadt. Dit is voor de zoekmachine optimalisatie een pré.

Website info

  • Op maat gemaakt
  • Géén onnodige codes
  • Dynamische fotoslider ontwikkelt
  • In samenwerking met boozd

Daarom een maatwerk website

Een maatwerk website zorgt voor een zoekmachine vriendelijke website of webshop, op basis van uw specifieke wensen. We zorgen er met de persoonlijke service voor dat we betrokken zijn vanaf het eerste idee tot aan het uiteindelijke eindproduct. U kunt een website laten ontwikkelen aan de hand van de functionaliteiten die u wenst, die we integreren of op maat voor u ontwikkelen.

Accountancy website laten maken

Heeft u een website die flink verouderd is? Komen er wel bezoekers naar uw website maar gaan deze vervolgens niet over tot de gewenste conversie? Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van conversie gerichte websites en weten als geen ander hoe we uw website zoekmachine vriendelijk kunnen bouwen.
Praten over de mogelijkheden? Neem contact op.

Ook zo’n website?

Bel ons
072 564 3980
Bezoek ons
Salomonstraat 16, 1812 PA Alkmaar
E-mail ons
info@interclient.nl