Woononline webshop

Woononline: De leukste en meest inspirerende lifestyle cash & carry van Nederland

Magento webshop Woononline

Met 3 vestigingen in Alkmaar, Utrecht en Zutphen is Woon is de grootste lifestyle cash & carry van Nederland. Geheel ingericht als shop in shop biedt Woon van meer dan 60 fabrikanten winkelruimte die rechtstreeks hun uitlopende modellen verkopen daarnaast verkoopt Woon ook haar eigen collectie aan producten. Je kunt bij Woon terecht voor prachtige banken, kasten en trendy accessoires, maar ook boeken, lekkere kookspullen en leuk speelgoed.

boozd heeft het ontwerp van de Woon webshop op maat gemaakt.

InterClient heeft dit dynamische ontwerp omgezet naar een succesvolle Magento 1.9 webshop op maat, waarin de bezoeker gemakkelijk zijn weg vind naar ruim 12.000 artikelen.

Hierin hebben we diverse extra functionaliteiten toegevoegd zoals:

  • Door het responsive ontwerp is deze webshop geoptimaliseerd voor pc, mobiel en tablet;
  • een lazy loader, hiermee worden de producten niet direct geladen maar pas wanneer deze nodig zijn;
  • integratie van micro-data, zodat de webshop beter vindbaar is in de zoekmachines;Een koppeling met MailPlus zodat aanmeldingen voor de nieuwsbrief automatisch worden verwerkt;

De betalingen van de orders worden afgehandeld door Buckaroo.

Er is een koppeling gemaakt met Exact zodat de producten, voorraad, etc. dagelijks automatisch in de shop worden bijgewerkt, daarnaast worden de orders automatisch in Exact geïmporteerd.

Daarnaast worden de producten dagelijks aangeboden op Googleshopping, Bol.com en Beslist.nl.

Bekijk het eindresultaat online op www.woononline.nl.

Website info

  • Op maat gemaakt
  • Géén onnodige codes
  • Responsive design
  • Koppeling met exact
  • Koppeling met Buckaroo
  • In samenwerking met boozd

Daarom een maatwerk webshop

Een maatwerk webshop met het design dat u wenst en de functionaliteiten die u uw klanten wilt bieden. De basis bestaat uit een open source webshop, die we volledig naar uw wens aanpassen. We ontwikkelen specifieke functionaliteiten en zorgen er met het webdesign voor de webwinkel voor dat u zich moeiteloos kunt onderscheiden van de rest van het speelveld.

Een eigen webwinkel starten

Heeft u een webshop maar voldoet de webshop niet de gewenste doelstellingen? Of is uw webshop verouderd of werkt deze niet goed op mobiel of tablet? Dit zijn zaken waar wij ons dagelijks mee bezighouden.

Wij ontwikkelen webwinkels door heel Nederland. Dankzij onze werkwijze waarbij we direct telefonisch of e-mail contact met onze klanten hebben, zijn we altijd snel bereikbaar en kunnen we snel schakelen.

Ook zo’n webshop?

Bel ons
072 564 3980
Bezoek ons
Salomonstraat 16, 1812 PA Alkmaar
E-mail ons
info@interclient.nl