Salomonstraat 16
072 564 3980

Software-as-a-Service ontwikkeling: 4 aantrekkelijke voordelen

Steeds meer klanten maken gebruik van onze SaaS-oplossingen. Ze gebruiken daarmee Software-as-a-Service. Dat betekent dat ze geen duur softwarepakket hoeven te kopen of betalen voor een prijzig ontwikkeltraject. In plaats daarvan bieden we softwareoplossingen, op basis van een scherp geprijsd abonnement. De software als een service, om daar op basis van het werkelijke gebruik voor te betalen. Benieuwd naar de voordelen daarvan? Wij zetten er 4 van voor u op een rij.

Zonder investering meteen aan de slag

Ten eerste kunt u zonder grote investering meteen aan de slag. Prettig voor startende ondernemingen, net als wanneer u gebruik wilt gaan maken van nieuwe software. U hoeft niet eerst een grote investering te doen, die een behoorlijke invloed kan hebben op het beschikbare werkkapitaal.

Met Software-as-a-Service kiest u in plaats daarvan voor een voordelig abonnement. Om de software direct te kunnen gebruiken, waarbij wij het beheer voor u voeren.

Schaalbaar: hoge ROI op investering

De SaaS-oplossingen die we ontwikkelen zijn uitstekend schaalbaar, waardoor we die kunnen aanbieden op de manier zoals u er gebruik van wilt maken. Klein van stuk en op zoek naar handige software die geld bespaart? En groeit u gaandeweg, waardoor er meer capaciteit of functies bij moeten komen? Geen probleem, we laten de SaaS met u meegroeien. Dat betekent dat de softwareoplossing altijd aansluit bij de manier waarop u daar als organisatie graag gebruik van wilt maken.

Uiteraard betaalt u alleen voor de functionaliteiten in de software die u gebruikt. Met SaaS kiest u daarom voor een hoge ROI op uw investering, waarbij de kosten altijd zijn afgestemd op de voordelen die u van de software heeft of de manier waarop u daar gebruik van maakt.

Beheer in handen van specialisten

En ondanks die flexibiliteit en controle is het niet nodig om zelf het beheer te voeren over de software. Wij zorgen op professionele wijze voor het beheer, zodat u daar zelf zo min mogelijk omkijken naar heeft. Wij zorgen ervoor dat de software goed werkt en dat die ook blijft werken. U hoeft zich daar geen zorgen over te maken, zodat u daar gewoon mee aan de slag kunt.

Updates van de software: toekomstbestendig

Tenslotte zorgen wij voor updates van de software, indien u die als een service gebruikt. We zorgen vanaf het begin voor een gebruiksvriendelijk ontwerp en werken daarbinnen aan updates en upgrades, indien de ontwikkelingen of de markt daarom vragen. Op die manier kiest u voor software die uitstekend toekomstbestendig is, om daar jaren zonder problemen gebruik van te kunnen maken.

Meer weten over SaaS-oplossingen voor uw organisatie en hoe we daarmee omgaan? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.