Salomonstraat 16
072 564 3980

Software op maat: 4 manieren om eenvoudig te besparen

Software op maat is duur en kost veel tijd en aandacht. Het is dé manier waarop veel bedrijven er naar kijken. En het klopt, de software is vaak duurder dan een standaardoplossing en kost extra tijd en aandacht. Die investering betaalt zich echter makkelijk terug, dankzij 4 belangrijke voordelen.

Goede software op maat is op die manier goedkoper dan u zou denken, zodat u daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Niet meteen vanaf het begin, maar dankzij de belangrijke voordelen en besparingen:

  • Afgestemd op uw bedrijfsprocessen
  • Optimaal schaalbaar: van klein tot groot
  • Integratie: software die met elkaar praat
  • Automatisering van herhalende taken

Afgestemd op uw bedrijfsprocessen

Software op maat is netjes afgestemd op uw bedrijfsprocessen. Om die goed te kunnen ondersteunen en om precies die functionaliteiten te bieden waar u naar zoekt. Dat voorkomt dat u bepaalde handelingen of processen moet aanpassen, met alle weerstand van medewerkers die daarbij komt. In plaats daarvan sluit de software netjes aan bij de manier waarop u of medewerkers werken.

Optimaal schaalbaar: van klein tot groot

Software op maat kan heel klein zijn om slimmer met Word of Excel te werken. En het kan gaan om heel grote projecten, waarbij we bestaande ERP-oplossingen of andere systemen koppelen. En alles daar tussenin, volledig schaalbaar om mee te groeien met de omvang van uw organisatie. De maatwerk software kan heel klein of heel groot zijn en alles daar tussenin, zodat u daar gebruik van kunt maken op de manier die precies past bij uw bedrijf en de werkwijze.

Integratie: software die met elkaar praat

Goede maatwerk software helpt pakketten of oplossingen met elkaar te laten praten. Het voorkomt dat u daar nog langer handmatig mee aan de slag moet, waardoor u veel tijd en moeite kunt besparen. Een van de belangrijke methoden om de investering terug te verdienen, omdat u zich bezig kunt houden met wat echt belangrijk is.

We gaan voor software op maat altijd uit van de bestaande situatie, bijvoorbeeld door goed te kijken welke software u op dit moment gebruikt. We zorgen er daarmee voor dat we de oplossing er netjes op afstemmen, zodat u er optimaal efficiënt mee kunt werken.

Automatisering van herhalende taken

De grootste voordelen behalen we door met de software herhalende taken te automatiseren. Dat voorkomt dat u er nog langer veel tijd aan kwijt bent, waardoor de investering in maatwerk zich vanzelf zal terugverdienen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van software op maat? Neem contact met ons op, dan laten we u graag voorbeelden zien en kunnen we u er meer over vertellen.