Webapplicatie laten maken

Hoe complex jouw vraag ook is, wij kunnen het bouwen. Sterker nog, wij houden van complexe opdrachten en bieden altijd een passende oplossing.

Webapplicatie laten maken

Webapplicatie laten maken door een applicatie ontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring. Desktop en mobiele applicaties. Maatwerk webapplicaties.

App ontwikkeling voor het web

Je wilt een applicatie maken voor uw medewerkers, specifieke klanten of een brede doelgroep. Wij zijn dé applicatie ontwikkelaar vanuit Alkmaar, we helpen je in te spelen op nieuwe ideeën en wensen en houden op voorhand alvast rekening met een eventuele uitbreiding naderhand. We verzorgen applicatie ontwikkeling voor op het web, gebaseerd op jouw specifieke wensen en behoeften.

Een webapplicatie laten maken is een langdurig traject, waarbij zorgvuldigheid een sleutelrol speelt. We kunnen een webapplicatie ontwikkelen die je helpt administratieve taken te automatiseren, jouw klanten meer mogelijkheden tot personalisatie biedt of die bijdraagt aan het stroomlijnen van belangrijke bedrijfsprocessen. We kunnen de app ontwikkelen waar jij naar zoekt, waarbij je voldoende hebt aan een internetverbinding om daar vanaf iedere gewenste locatie gebruik van te maken.

 

Webapplicatie ontwikkelaar

InterClient is jouw applicatie ontwikkelaar met meer dan 20 jaar ervaring. We beschikken over de expertise en kennis, nodig voor de succesvolle app ontwikkeling op basis van jouw specifieke wensen. We ontwikkelen desktop applicaties, webapplicaties en mobiele applicaties. Bovendien helpen we je graag een desktop-, web- of mobiele applicatie om te zetten naar de andere platformen die jij wenst.

We kunenn een app ontwikkelen die jouw medewerkers ondersteunt bij hun persoonlijke ontwikkeling en prestaties tot aan een applicatie die helpt om wegen bomen en bruggen te inspecteren. Je kunt de webapplicatie laten maken die jij wenst, wij beschikken over de mogelijkheden en creatieve ideeën om je daar goed mee van dienst te zijn.


Maatwerk webapplicatie laten maken

Een app ontwikkelen betreft maatwerk. We luisteren als applicatie ontwikkelaar goed naar jouw wensen voor de applicatie die je wilt laten maken. Bovendien kunnen we adviseren over de mogelijkheden van app ontwikkeling op basis van jouw specifieke behoeften of doelstellingen.

We zijn een ervaren maatwerk webapplicatie ontwikkelaar. Wij kunnen de applicatie maken die je graag wilt gebruiken en je helpen de functionaliteiten af te stemmen op de concrete doelstelling die je voor ogen hebt.

Een webapplicatie laten maken om verouderde desktop applicaties te vervangen of een bestaande maatwerk desktop applicatie uitbreiden? We kunnen een webapplicatie ontwikkelen en die koppelen aan de systemen die je al gebruikt. We verzorgen applicatie koppelingen met klantbeheersystemen, boekhoudsystemen en complete webshops. Koppelen met een database, op basis van een API of webservice? InterClient is jouw specialist in app ontwikkeling en koppelingen.

 

Een webbased applicatie van Interclient

Een webapplicatie laten maken en benieuwd naar wat je concreet van ons kunt verwachten? We gaan voor de app ontwikkeling graag met jou om tafel. We luisteren naar jouw wensen en schetsen de mogelijkheden van een webapplicatie of tonen voorbeelden van applicaties die we ontwikkelden.

We zullen een eerste versie van de applicatie maken, waarbij we jou als applicatie ontwikkelaar kunnen aangeven welke functionaliteiten we kunnen combineren. Tijdens de webapplicatie ontwikkeling werken we nauw met je samen, zowel wanneer we een mobiele app ontwikkelen als wanneer we werken aan een desktop app.

De webapplicatie die we ontwikkelen voldoet netjes aan de door jou gestelde doelstellingen. Je profiteert bovendien van plug-and-play, online beschikbaarheid, een veilige applicatie en een applicatie die automatisch up-to-date is. We testen de ontwikkelde applicatie in ieder type browser en op ieder systeem en leveren die vervolgens binnen de deadline aan jou op.

Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.