Webdesign

Professioneel webdesign voor overtuigende online presentaties. Laat een responsive webdesign maken in uw eigen huisstijl, geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop.

Professionele website laten maken

Professionele website laten maken voor een scherpe prijs? Responsive webdesign voor iedereen. Sta op de schouders van reuzen dankzij een gebruiksvriendelijk en krachtig CMS.

OERsterk maatwerk website

Case: Professionele website voor OERsterk.nu

InterClient ontwikkelde bijvoorbeeld een maatwerk webdesign voor OERsterk.nu. We integreerden een blogmodule, een dynamische zoekmodule, een dynamische bestelmodule met iDeal-koppeling en realiseerden een koppeling met MailChimp. Bekijk het maatwerk webdesign voor OERsterk.nu.

Maatwerk website laten bouwen

Maatwerk website laten maken

Laat een maatwerk webdesign maken, voor een professionele website met de uitstraling die u wenst. Een maatwerk webdesign binnen uw eigen huisstijl. We begeleiden u vanaf het eerste idee tot aan het eindproduct.

Een webdesign is een complex product, dat vraagt om de juiste kennis, expertise en talent. De eerste indruk op een bezoeker kunt u maar één keer maken: deze moet direct goed zijn. Een responsive site helpt hiervoor te zorgen. We ontwikkelen een uniek webdesign dat aansluit bij het DNA van de organisaties waar we voor werken.

Wilt u een maatwerk website laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Daarom InterClient

 • Professionele, betrokken en snelle service
 • Meer dan 20 jaar online ervaring
 • Specialist in webdesign maatwerk
 • Specialist in zoekmachine optimalisatie
 • Deskundige en vriendelijke support
 • Up-to-date kennis over nieuwste technieken
 • Ontwerp en ontwikkeling onder één dak
 • Korte lijntjes met webdesign specialist

WordPress website in uw huisstijl

Wordpress website

Gebruik maken van een WordPress webdesign, gewoon in uw eigen huisstijl? Het gebruiksvriendelijke CMS beschikt over professionele en krachtige mogelijkheden. Toch betaalt u aan de andere kant een scherpe prijs voor het responsive webdesign, omdat we optimaal gebruik maken van wat er reeds is ontwikkeld.

Een responsive webdesign laten maken als startende ondernemer, vrijwilligersorganisatie of binnen een ander beperkt budget? Een professionele WordPress website laten maken vormt dan een uitstekende keuze. We helpen u binnen een beperkt budget voor een krachtige en overtuigende online presentatie te zorgen.

Uiteraard stemmen we het responsive webdesign voor WordPress graag af op uw specifieke wensen. We ontwerpen een website die aansluit bij uw huisstijl en beschikt over de functionaliteiten waar u gebruik van wenst te maken. We zorgen er met een laagdrempelige aanpak voor dat u vanaf het eerste idee uitstekend weet waar u aan toe bent en welke investering u doet.

Maatwerk website laten bouwen

Responsive webdesign voor mobiel, tablet en desktop

Een responsive webdesign maakt uw website geschikt voor mobiel, tablet en dekstop. De website schaalt mee met het scherm van de gebruiker, waardoor u zich altijd optimaal kunt presenteren. Bovendien sluit het webdesign uitstekend aan op de recente Google-richtlijnen, waarbij webdesign die meeschalen voorrang krijgen in de zoekresultaten. Een responsive webdesign laten maken?

Responsive webdesign

 • Geschikt voor mobiel, tablet en desktop
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Gebruiksvriendelijk CMS voor het beheer
 • Contactformulier op de website
 • Zelf menu’s en pagina’s aanmaken
 • Zoekfunctionaliteit op de website
 • Eigen e-mailadressen bij de website

ONZE WERKWIJZE

We gaan graag met u in gesprek om een beeld te krijgen van uw bedrijf, uw doelgroep en uw klanten. Zodra we uw logo en huisstijl hebben ontvangen bouwen wij op basis hiervan het concept webdesign. Heeft u nog geen logo of huisstijl? Geen zorgen, ook hierin kunnen wij u van dienst zijn.
Kennismaking
Kennismaking telefonisch of via de mail. We bespreken uw wensen en ideeën. We komen er graag achter wat voor design u in gedachten heeft.
ll
Vragenlijst
We vragen u om een vragenlijst in te vullen. Hier staan vragen in over welke websites u mooi vind en welke juist niet.
Concept
Wij gaan aan de slag met een eerste opzet aan de hand van de vragenlijst. U ontvangt van ons binnen één week het eerste concept.
Feedback
U kunt feedback geven op het concept. Wij gaan hard aan de slag met uw feedback tot u 100% tevreden bent!
Oplevering
Uw feedback is verwerkt, het webdesign is geoptimaliseerd en u bent 100% tevreden. Uw website is klaar om live te gaan, let's go!
Bel ons
072 564 3980
Bezoek ons
Salomonstraat 16, 1812 PA Alkmaar
E-mail ons
info@interclient.nl