Webshop laten maken

Een eigen webshop beginnen? Webshop laten maken in WooCommerce of Magento. Eigen webshop starten in een open source CMS.

Professionele webshop beginnen

Ervaren website bouwers voor een professionele online webshop. Start een online webwinkel die u zelf kunt beheren.

Maatwerk website laten bouwen

Webshop op maat

Een eigen webshop starten en daarmee enthousiast aan de slag? We ontwikkelen een webshop op maat, aan de hand van uw specifieke wensen. We bouwen eenvoudige webshops die u gemakkelijk kunt beheren tot aan conversiegerichte en complexe webwinkels. We zorgen er met de open source webshop dat we de kosten voor een eigen webshop scherp in de gaten houden, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op geavanceerde mogelijkheden.

Responsive webshop design

Een online webwinkel vraagt om een responsive webshop design, omdat steeds meer bezoekers surfen via hun smartphone en tablet. Voor een goede webshop ervaring dient het ontwerp mee te schalen met het scherm dat de klant gebruikt. Onze eCommerce webshops gebruiken daarom een responsive design.

U kunt een eigen webshop beginnen met een responsive ontwerp, zodat u daarmee klaar bent voor de toekomst. Het draagt bij aan de zoekmachine optimalisatie van de online webshop, zodat u de kans heeft uw producten vanuit de zoekresultaten onder de aandacht te brengen. Uiteraard is het responsive webshop design volledig in lijn met de actuele Google richtlijnen.

Responsive webshop laten maken

Daarom InterClient

 • Professionele, betrokken en snelle service
 • Meer dan 20 jaar online ervaring
 • Specialist in webdesign maatwerk
 • Specialist in zoekmachine optimalisatie
 • Deskundige en vriendelijke support
 • Up-to-date kennis over nieuwste technieken
 • Ontwerp en ontwikkeling onder één dak

Webshop koppeling laten maken

Webshop koppelingen

Een eigen webshop starten en gebruik maken van koppelingen naar andere bestaande of nieuwe systemen? We helpen de webshop uit te breiden naar pakketten voor de voorraad, boekhouding en bijvoorbeeld klantbeoordelingen. De koppelingen voor uw online webwinkel maken we desgewenst op maat, al kunnen we ook overweg met bekende betaalsystemen zoals Paypal, VISA, iDeal of Bancontact/ Mistercash. CRM, affiliate netwerken, klantbeoordelingen, ERP en vergelijkingssites: wij zorgen voor de koppelingen die u wenst.

We ontwikkelen bijvoorbeeld een koppeling voor uw open source webshop met het kassasysteem, voor automatische updates daarvan. Er volgt bijvoorbeeld een signaal wanneer de voorraad op dreigt te raken. U presenteert op die manier een actuele webshop waarvan u de voorraad op tijd kunt aanvullen. Gemakkelijk voor u en wel zo klantvriendelijk naar uw bezoekers toe. We gaan graag in gesprek over de webshop koppelingen die u wilt laten ontwikkelen.

Praat met een webshop specialist

Magento webshop laten maken
Magento webshop laten maken

Een professionele webshop starten en daarbij gebruik maken van de meest geavanceerde mogelijkheden? Magento is tevens open source en biedt meer krachtige mogelijkheden voor grotere webshops. Uiteraard kunt u ook met deze open source webshop rekenen op professionele zoekmachine optimalisatie en geavanceerde mogelijkheden die we desgewenst ook op maat kunnen ontwikkelen.

Meer over Magento webshop

WooCommerce webshop laten maken
WooCommerce webshop laten maken

Een WooCommerce webshop laten maken? Het is een van de open source webshop systemen die wereldwijd miljoenen gebruikers kent. Het is een gebruiksvriendelijk systeem voor webshops, op basis van het WordPress CMS. Het gebruiksvriendelijke karakter, de goede zoekmachine optimalisatie en de diverse handige plug-ins maken het tot een uitstekende keuze om een eerste webshop te beginnen.

Meer over WooCommerce webshop

Professionele websites

 • Geschikt voor mobiel, tablet en desktop
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Gebruiksvriendelijk CMS voor het beheer
 • Contactformulier op de website
 • Zelf menu’s en pagina’s aanmaken
 • Zoekfunctionaliteit op de website
 • Eigen e-mailadressen bij de website

Bel ons
072 564 3980
Bezoek ons
Salomonstraat 16, 1812 PA Alkmaar
E-mail ons
info@interclient.nl

ONZE WERKWIJZE

We gaan graag met u in gesprek om een beeld te krijgen van uw bedrijf, uw doelgroep en uw klanten. Zodra we uw logo en huisstijl hebben ontvangen bouwen wij op basis hiervan het concept webdesign. Heeft u nog geen logo of huisstijl? Geen zorgen, ook hierin kunnen wij u van dienst zijn.
Kennismaking
Kennismaking telefonisch of via de mail. We bespreken uw wensen en ideeën. We komen er graag achter wat voor design u in gedachten heeft.
ll
Vragenlijst
We vragen u om een vragenlijst in te vullen. Hier staan vragen in over welke websites u mooi vind en welke juist niet.
Concept
Wij gaan aan de slag met een eerste opzet aan de hand van de vragenlijst. U ontvangt van ons binnen één week het eerste concept.
Feedback
U kunt feedback geven op het concept. Wij gaan hard aan de slag met uw feedback tot u 100% tevreden bent!
Oplevering
Uw feedback is verwerkt, het webdesign is geoptimaliseerd en u bent 100% tevreden. Uw website is klaar om live te gaan, let's go!