Website laten maken

Website laten maken in uw eigen huisstijl? WordPress websites inclusief zoekmachine optimalisatie, responsive voor mobiel, tablet en desktop.

Professionele site laten maken

Een professionele site laten maken? Websites laten bouwen voor een scherpe prijs. We creëeren professionele website ontwerpen voor uiteenlopende ondernemingen en stichtingen.

Maatwerk website laten bouwen

Maatwerk website laten maken

Ook een maatwerk website laten maken? We ontwikkelden websites op maat voor uiteenlopende klanten. We begeleiden u vanaf het eerste idee tot aan de uiteindelijke website die we maken of het website ontwerp waar we voor u aan werken.

Een website laten ontwikkelen is een complex proces, waarbij de juiste kennis, expertise en het talent ervoor zorgen dat u hier goed zicht op kunt blijven houden. We werken aan een professioneel website ontwerp dat de juiste eerste indruk maakt op uw bezoekers. Als we een website maken stemmen we het ontwerp af op het beeld dat u als organisatie wilt uitstralen.

Case: OERsterk.nu heeft een website laten bouwen

OERSterk.nu heeft een maatwerk website laten bouwen en maakt gebruik van de geavanceerde mogelijkheden die we integreerden. U kunt denken aan een blogmodule, een dynamische zoekmodule, een dynamische bestelmodule met iDeal-koopeling en een koppeling met MailChimp.

OERsterk maatwerk website

Daarom InterClient

 • Professionele, betrokken en snelle service
 • Meer dan 20 jaar online ervaring
 • Specialist in webdesign maatwerk
 • Specialist in zoekmachine optimalisatie
 • Deskundige en vriendelijke support
 • Up-to-date kennis over nieuwste technieken
 • Ontwerp en ontwikkeling onder één dak

WordPress website laten maken voor lage kosten

Een goedkope WordPress website laten maken om daarmee de kosten te drukken? U kunt een website laten ontwikkelen voor lage kosten, dankzij het krachtige en gebruiksvriendelijke CMS dat al werd ontwikkeld. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld, waarmee we u helpen te staan op de schouders van reuzen.

WordPress bestaat al tientallen jaren en combineert een stabiele basis met de meest moderne en geavanceerde mogelijkheden. Het gebruiksvriendelijke CMS maakt een goedkope website mogelijk, die u kunt laten maken in combinatie met website ontwerpen die aansluiten bij de huisstijl van uw onderneming.

U kunt een website laten ontwikkelen op basis van uw specifieke voorkeuren. We kunnen het ontwerp van de website volledig naar wens inrichten en werken aan de functionaliteiten die u zoekt. Bovendien kunt u een site laten maken waarbij het op voorhand duidelijk is welke investering u doet.

WordPress website laten bouwen

Responsive website laten maken

Responsive website laten ontwikkelen

Een responsive website laten ontwikkelen? Door een dergelijke website te laten bouwen schaalt de website mee met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Het betekent dat de website optimaal overkomt op zowel mobiele apparaten zoals smartphone als tablets en niet-mobiele apparaten zoals laptops en desktops. Dit draagt bij aan de goede eerste indruk en speelt bovendien in op de recente update van het Google-algoritme, waarmee responsive websites voorrang krijgen in de zoekresultaten.

Professionele websites

 • Geschikt voor mobiel, tablet en desktop
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
 • Gebruiksvriendelijk CMS voor het beheer
 • Contactformulier op de website
 • Zelf menu’s en pagina’s aanmaken
 • Zoekfunctionaliteit op de website
 • Eigen e-mailadressen bij de website

Bel ons
072 564 3980
Bezoek ons
Salomonstraat 16, 1812 PA Alkmaar
E-mail ons
info@interclient.nl