Website laten maken

Website laten maken

Website laten maken in uw eigen huisstijl? WordPress websites inclusief zoekmachine optimalisatie, responsive voor mobiel, tablet en desktop. Een professionele site laten maken? Websites laten bouwen voor een scherpe prijs. We creëeren professionele website ontwerpen voor uiteenlopende ondernemingen en stichtingen.

 

 
 

 


 

Maatwerk website laten maken

 

 

Ook een maatwerk website laten maken? We ontwikkelden websites op maat voor uiteenlopende klanten. We begeleiden u vanaf het eerste idee tot aan de uiteindelijke website die we maken of het website ontwerp waar we voor u aan werken.

Een website laten ontwikkelen is een complex proces, waarbij de juiste kennis, expertise en het talent ervoor zorgen dat u hier goed zicht op kunt blijven houden. We werken aan een professioneel website ontwerp dat de juiste eerste indruk maakt op uw bezoekers. Als we een website maken stemmen we het ontwerp af op het beeld dat u als organisatie wilt uitstralen.

 

 
 

 

Maatwerk website laten bouwen

 

WordPress website laten maken

 

 

Een goedkope WordPress website laten maken om daarmee de kosten te drukken? U kunt een website laten ontwikkelen voor lage kosten, dankzij het krachtige en gebruiksvriendelijke CMS dat al werd ontwikkeld. Het is het meest gebruikte CMS ter wereld, waarmee we u helpen te staan op de schouders van reuzen.

WordPress bestaat al tientallen jaren en combineert een stabiele basis met de meest moderne en geavanceerde mogelijkheden. Het gebruiksvriendelijke CMS maakt een goedkope website mogelijk, die u kunt laten maken in combinatie met website ontwerpen die aansluiten bij de huisstijl van uw onderneming.

U kunt een website laten ontwikkelen op basis van uw specifieke voorkeuren. We kunnen het ontwerp van de website volledig naar wens inrichten en werken aan de functionaliteiten die u zoekt. Bovendien kunt u een site laten maken waarbij het op voorhand duidelijk is welke investering u doet.

 

 


 

Responsive website laten maken

Een responsive website laten ontwikkelen? Door een dergelijke website te laten bouwen schaalt de website mee met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Het betekent dat de website optimaal overkomt op zowel mobiele apparaten zoals smartphone als tablets en niet-mobiele apparaten zoals laptops en desktops. Dit draagt bij aan de goede eerste indruk en speelt bovendien in op de recente update van het Google-algoritme, waarmee responsive websites voorrang krijgen in de zoekresultaten.

Responsive website laten maken

 

onze aanpak

 1. Kennismaking
  1. Kennismaking en analyse

  Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 2. Database wireframe
  2. Database en wireframe ontwerp

  In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 3. Ontwikkelfase
  3. Ontwikkel- en testfase

  Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 4. Opleverfase
  4. Gebruiksfase

  Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 5. Onderhoud fase
  5. Onderhoud- en verbeterfase

  In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

 6. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Wij als software ontwikkelaar hebben alle kennis en ervaring om met onze efficiënte aanpak van jouw wens een innovatieve software oplossing te maken.

  Vrijblijvend afspreken

bedrijven die werken met onze software

 • Logo gemeente amsterdam
 • Logo ERC
 • Logo gemeente Rotterdam
 • Logo Bouwvisie
 • Logo SN
 • Logo Woononline
 • Logo TNO
 • Logo Verzuimteam
 • Logo Saxion

let's meet!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.Afbeelding medewerker

Nick helpt je graag

nick@interclient.nl
072 564 3980