Webshop laten maken

Een eigen webshop laten maken? Webshop laten maken in WooCommerce of Magento. Eigen webshop starten in een open source CMS. Ervaren website bouwers voor een professionele online webshop. Start een online webwinkel die u zelf kunt beheren.

Webshop op maat

Een eigen webshop starten en daarmee enthousiast aan de slag? We ontwikkelen een webshop op maat, aan de hand van uw specifieke wensen. We bouwen eenvoudige webshops die u gemakkelijk kunt beheren tot aan conversiegerichte en complexe webwinkels. We zorgen er met de open source webshop dat we de kosten voor een eigen webshop scherp in de gaten houden, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op geavanceerde mogelijkheden.

 

Responsive webshop design

Een online webwinkel vraagt om een responsive webshop design, omdat steeds meer bezoekers surfen via hun smartphone en tablet. Voor een goede webshop ervaring dient het ontwerp mee te schalen met het scherm dat de klant gebruikt. Onze eCommerce webshops gebruiken daarom een responsive design.

U kunt een eigen webshop beginnen met een responsive ontwerp, zodat u daarmee klaar bent voor de toekomst. Het draagt bij aan de zoekmachine optimalisatie van de online webshop, zodat u de kans heeft uw producten vanuit de zoekresultaten onder de aandacht te brengen. Uiteraard is het responsive webshop design volledig in lijn met de actuele Google richtlijnen.

 

 

Webshop koppelingen

Een eigen webshop starten en gebruik maken van koppelingen naar andere bestaande of nieuwe systemen? We helpen de webshop uit te breiden naar pakketten voor de voorraad, boekhouding en bijvoorbeeld klantbeoordelingen. De koppelingen voor uw online webwinkel maken we desgewenst op maat, al kunnen we ook overweg met bekende betaalsystemen zoals Paypal, VISA, iDeal of Bancontact/ Mistercash. CRM, affiliate netwerken, klantbeoordelingen, ERP en vergelijkingssites: wij zorgen voor de koppelingen die u wenst.

We ontwikkelen bijvoorbeeld een koppeling voor uw open source webshop met het kassasysteem, voor automatische updates daarvan. Er volgt bijvoorbeeld een signaal wanneer de voorraad op dreigt te raken. U presenteert op die manier een actuele webshop waarvan u de voorraad op tijd kunt aanvullen. Gemakkelijk voor u en wel zo klantvriendelijk naar uw bezoekers toe. We gaan graag in gesprek over de webshop koppelingen die u wilt laten ontwikkelen.

 


WooCommerce webshop laten maken

WooCommerce webshop laten maken

Een WooCommerce webshop laten maken? Het is een van de open source webshop systemen die wereldwijd miljoenen gebruikers kent. Het is een gebruiksvriendelijk systeem voor webshops, op basis van het WordPress CMS. Het gebruiksvriendelijke karakter, de goede zoekmachine optimalisatie en de diverse handige plug-ins maken het tot een uitstekende keuze om een eerste webshop te beginnen.

 


Magento webshop laten maken

Magento webshop laten maken

Een professionele webshop starten en daarbij gebruik maken van de meest geavanceerde mogelijkheden? Magento is tevens open source en biedt meer krachtige mogelijkheden voor grotere webshops. Uiteraard kunt u ook met deze open source webshop rekenen op professionele zoekmachine optimalisatie en geavanceerde mogelijkheden die we desgewenst ook op maat kunnen ontwikkelen.

Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij als software ontwikkelaar hebben alle kennis en ervaring om met onze efficiënte aanpak van jouw wens een innovatieve software oplossing te maken.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.