Website laten maken

Website laten maken in je eigen huisstijl? Wij bouwen websites vanaf €4.000. We creëeren professionele website ontwerpen voor uiteenlopende ondernemingen en stichtingen.

Maatwerk website laten maken

Ook een maatwerk website laten maken? We ontwikkelden websites op maat voor uiteenlopende klanten. We begeleiden je vanaf het eerste idee tot aan de uiteindelijke website die we maken of het website ontwerp waar we voor jou aan werken.

Een website laten ontwikkelen is een complex proces, waarbij de juiste kennis, expertise en het talent ervoor zorgen dat je hier goed zicht op kan blijven houden. We werken aan een professioneel website ontwerp dat de juiste eerste indruk maakt op jouw bezoekers. Als we een website maken stemmen we het ontwerp af op het beeld dat je als organisatie wilt uitstralen.

 

Webflow website laten maken

Wil je een professionele website laten maken? Kies er dan voor om een Webflow website laten maken door ons ervaren team. Optimaliseer je online aanwezigheid en trek meer bezoekers aan met een Webflow website geoptimaliseerd voor SEO met een super strak design op basis van jouw huisstijl.

 

WordPress website laten maken

Je kunt een website laten maken op basis van jouw specifieke voorkeuren. We kunnen het ontwerp van de website volledig naar wens inrichten en werken aan de functionaliteiten die jij zoekt. Bovendien kun je een site laten maken waarbij het op voorhand duidelijk is welke investering je doet.

 

Responsive website laten maken

Een responsive website laten ontwikkelen? Door een dergelijke website te laten bouwen schaalt de website mee met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Het betekent dat de website optimaal overkomt op zowel mobiele apparaten zoals smartphone als tablets en niet-mobiele apparaten zoals laptops en desktops. Dit draagt bij aan de goede eerste indruk en speelt bovendien in op de recente update van het Google-algoritme, waarmee responsive websites voorrang krijgen in de zoekresultaten.

Logo TNO
Logo Saxion
ONZE AANPAK

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Met onze diepgaande kennis en bewezen ervaring zijn we in staat om met een doelgerichte aanpak jouw visie om te zetten in een innovatieve softwareoplossing.

 
 

Tijd om kennis te maken. Dat kan bij jullie of bij ons op locatie. We horen graag al jullie wensen en eisen, maken een analyse en bespreken de mogelijke valkuilen. Daarna maken we een voorstel en sturen het naar jullie op.

 

In de database-/wireframe ontwerpfase maken we een wireframe op basis van jullie input en bespreken we deze om de optimale gebruikersstroom te vinden. Als het wireframe akkoord is, gaan we aan de slag met de software.

 

Bouwen maar! Zodra de eerste basisversie gereed is en we deze intern hebben getest, plannen we een afspraak om deze aan jullie te presenteren. Vervolgens hebben we elke twee weken overleg om de voortgang te bespreken en de applicatie waar nodig aan te passen.

 

Nu is het tijd voor de actieve testfase, waarin de eindgebruiker de software gaat gebruiken. Wij ontvangen feedback en verwerken dat in de software. Zodra jullie akkoord gaan, kunnen we live!

 

In de onderhouds- en verbeterfase is het project natuurlijk niet afgerond. Zodra de eindgebruiker met de software aan de slag gaat, komen er nieuwe wensen en verbeter- punten aan het licht. We bespreken deze punten periodiek en sturen, afhankelijk van de afspraken, een nieuw voorstel of doen dit op basis van urencalculatie.

Nick

Software ontwikkelen?
Let's
meet

Digitalisering laat niet op zich wachten.

Om de competitie voor te blijven is innoveren belangrijk. Met ons samenwerken betekent samen de volgende stappen zetten om digitalisering succesvol door te voeren.

Neem vandaag nog contact met ons op.