Salomonstraat 16
072 564 3980

WordPress website als verkoopkanaal: ontvang iDeal-betalingen

Een WordPress website laten maken of een bestaande website optimaliseren? In technische zin, door een koppeling die iDeal-betalingen mogelijk maakt? Op die manier wordt de website in een gebruiksvriendelijk CMS eenvoudig een interessant verkoopkanaal. Om eBooks aan te bieden en te verkopen of om daar op andere manieren gebruik van te maken. Volledig geautomatiseerd, zodat u daar zo min mogelijk omkijken naar heeft.

WordPress website met WooCommerce-webshop

WordPress is een CMS, oorspronkelijk ontwikkeld voor blogs. Dat neemt niet weg dat de software inmiddels ook goed geschikt is om corporate-websites mee te bouwen. En sterker nog, dankzij de uitbreiding met WooCommerce is de software zelfs goed geschikt als een webshop.

In dat geval is het prettig om betalingen via iDeal te kunnen ontvangen. En dat geldt ook in andere gevallen, bijvoorbeeld wanneer u van plan bent betaalde eBooks aan te bieden. Of klanten op een andere manier de mogelijkheid wilt bieden om bestellingen te plaatsen.

iDeal-betalingen ontvangen

Die iDeal-betalingen vormen WordPress zijn een interessante uitdaging voor veel bedrijven. Dat heeft te maken met de technische koppeling die er nodig is, gecombineerd met een betaalprovider die de diensten levert. U kunt zich als bedrijf namelijk niet zomaar aansluiten op het systeem van iDeal, zonder dat er sprake is van een tussenpartij.

Die tussenpartij kan bijvoorbeeld Mollie zijn. De bekendste keuze voor iDeal, als betalingsprovider. U betaalt een klein bedrag per transactie, in ruil waarvoor u de mogelijkheid tot iDeal aan klanten kunt aanbieden. En dat werkt goed samen met WordPress, waardoor we u daar bovendien goed mee van dienst kunnen zijn.

Koppeling voor de WordPress-website

We bouwen koppelingen voor WordPress-websites, net als voor Magento en andere systemen. Om het CMS zo in te richten dat u die kunt koppelen aan andere systemen. Intern en extern, afhankelijk van hoe u klanten van dienst wilt zijn.

Op die manier zorgen we voor maximale beveiliging van uw website of dragen we, zoals in dit geval, bij aan het gebruiksgemak voor bezoekers. Waar het u ook om gaat, wij gaan graag voor u aan de slag met een WordPress-website en de koppelingen die u wenst.

WordPress website laten maken

We bespreken met u de mogelijkheden, aan de hand van uw specifieke wensen. Op die manier bouwen we vanuit Alkmaar voor websites in Noord-Holland en de directe omgeving. Net als voor klanten door de rest van Nederland. Op basis van professionele koppelingen en hoogwaardige applicaties. Of met specifieke plugins en tools, die het mogelijk maken om de website te benutten zoals u dat voor ogen heeft. Benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem contact met ons op, dan vertellen we er graag meer over.